Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Чаши за четки за зъби

Филтри

1-31 от 31 продукти

Филтри

1-31 от 31 продукти

Част от ежедневната грижа за хигиената на едно семейство е миенето на зъби. Към всеки комплект четки е нужно подобаващо място за тяхното поставяне – това е задачата на нашите поставки за четки за зъби.

Как да подберете своята нова поставка за четки за зъби

Подборът на какъвто и да е аксесоар за банята има две основни съображения – стилност и практичност. Реално дори една стъклена или керамична чаша от кухнята може да свърши работата на поставка за четка за зъби, но причината да избираме тях пред кухненската посуда, е понеже банята е място за стилно себеизразяване.

Кой не обича красивите неща? Затова най-първото нещо, което трябва да разгледате е самия стил на поставката, нейния начин на монтиране и самия материал, от който е направена.

Ако не ви се иска да дупчите плочките в банята можете спокойно да изберете поставка, която да стои на стъкления рафт или директно на мивката. Компактните размери и фините линии на корпуса на тези поставки ги правят идеалното решение, ако не ви се рискува с отвори в стената.

Основните ви съображения за правилен избор трябва да са:

  • Броят на четките – при много четки имате нужда от двоен държач;
  • Начин на монтаж в банята – настолно или за стената;
  • Видът на материала – PVC, стъкло или керамика;
  • Дизайн на държача на поставката.

Важно е също така да подберете цветовете и дизайните на вашите поставки спрямо цвета на плочките в банята. Ако бежовото е вашия цвят, то ще се зарадвате да видите, че изложените тук продукти идват и в този цветови диапазон.

Какви поставки за четки за зъби ще намерите тук

Тук можете да откриете два основни вида поставки за четки за зъби – без монтаж и с монтаж за стената. След това можете да избирате между единични или двойни и накрая ще трябва да си харесате материал – керамика, PVC или стъкло.

Всеки материал има своите предимства и си заслужава да се замислите за него – пластмасата е евтина, лека и доста лесна за почистване. Стъклото е класическо, стилно и доста издръжливо, а керамиката ще си отива с плочките в банята, поне ако сте избрали правилно.

Защо TeMax.bg е най-правилното място за пазаруване

Когато става дума за качество TeMax.bg винаги е на първо място. Това е така понеже полагаме реални усилия да намерим и предоставим само най-подходящите за България продукти, и то на доста добра цена.

Ако цените стила на банята си и искате всичко в нея да бъде в тон с останалото, то тук ще откриете най-доброто за вас и вашето семейство.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от