Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Строителни инструменти

Филтри

1-32 от 188 продукти

 1. БЪРКАЛКА SDS-PLUS Ф80Х500ММ FESTA
  БЪРКАЛКА SDS-PLUS Ф80Х500ММ FESTA
  7,99 лв.
 2. БЪРКАЛКА ЗА БОЯ СПИРАЛА 100Х600Х10ММ RD
  БЪРКАЛКА ЗА БОЯ СПИРАЛА 100Х600Х10ММ RD
  6,99 лв.
 3. ГЪБА РЕЗЕРВНА ЗА ПЕРДАШКА 220Х130Х30ММ
  ГЪБА РЕЗЕРВНА ЗА ПЕРДАШКА 220Х130Х30ММ
  3,59 лв.
 4. ГЪБА РЕЗЕРВНА ЗА ПЕРДАШКА 250Х130Х20ММ
  ГЪБА РЕЗЕРВНА ЗА ПЕРДАШКА 250Х130Х20ММ
  1,19 лв.
 5. КОМПЛЕКТ ШПАКЛИ 30/50/80ММ FESTA
  КОМПЛЕКТ ШПАКЛИ 30/50/80ММ FESTA
  3,99 лв.
Филтри

1-32 от 188 продукти

Какво е един зидар без своите строителни инструменти? Защо да се мъчите с неправилното оборудване, когато в TeMax.bg ще намерите всичко нужно за своята ремонтна или строителна дейност?

Тук ще откриете голям асортимент от инструменти нужни за правилно и успешно строителство, от измервателна до проверителна или градителна дейност.

Какви строителни инструменти имаме

Наличните на тази страница инструменти могат да се разделят на три основни категории – градителни, измервателни и спомагателни. Като класификацията на последната група от инструменти като „спомагателни” не ги прави по-малко важни или необходими при строителството.

Реално тук предлагаме всевъзможни видове:

Това са онези инструменти, които ще видите в работната кола на всеки домашен майстор или строител, и има защо.

Ползата от прецизните инструменти, на чиято функция може да се разчита, са неразделна част от строителната, ремонтната и довършителната дейност. Без значение дали става дума за сухо строителство, лепене на плочки в банята или шпакловане на стени – те са нужни и важни за успешното завършване на всеки проект – малък или голям.

Спомагателните инструменти като бъркалките за бетон или лепителни смеси варират в своите размери, вида на самата бъркалка и начина на захващане за машина.

Кои инструменти за строителство са задължителни

Ако попитате един широкопрофилен майстор, той ще ви отговори, че всички изброени по-горе строителни инструменти са задължителни. Но за тези, които правят домашни ремонти сами, има една група от инструменти, които са наистина задължителни. Те са:

 • Мистриите и шпаклите;
 • Клиновете и кръстчетата;
 • Баркалки;
 • Мастарите.

Отвъд тях има и други инструменти, които са доста сигурен избор, но за тях можете да разберете повече на другите страници за ръчни инструменти.

Що се отнася до бъркалките за бетон, цимент и лепилни смеси, те не само спестяват време и усилия, но и могат да гарантират по-добро смесване на прахообразни смеси. Дори да работите с вече готова смес, това да използвате бъркалка с машина за бъркане ще ви спести нуждата от това да цапате себе си или ръчните си инструменти.

Разликата между един професионалист и лаик е, че професионалистът избира да работи по-чисто и ефикасно от домашния майстор.

Защо от TeMax.bg няма по-добри на пазара

Това, което ни отличава от останалите, е че полагаме големи усилия да ви предоставим възможно най-важните инструменти на добра цена. Още от създаването на TeMax.bg ние старателно подбираме всеки продукт, за да бъде той възможно най-полезен, качествен и надежден.

Избирайки нас вие избирате не само практичността, но и добрата цена, още по-добро обслужване и страхотни условия на пазаруване.

Прочети повече
© 2023 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от