Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Строителни инструменти

Филтри

1-32 от 119 продукти

Страница
Филтри

1-32 от 119 продукти

Страница

Какво е един зидар без своите строителни инструменти? Защо да се мъчите с неправилното оборудване, когато в TeMax.bg ще намерите всичко нужно за своята ремонтна или строителна дейност?

Тук ще откриете голям асортимент от инструменти нужни за правилно и успешно строителство, от измервателна до проверителна или градителна дейност.

Какви строителни инструменти имаме

Наличните на тази страница инструменти могат да се разделят на три основни категории – градителни, измервателни и спомагателни. Като класификацията на последната група от инструменти като „спомагателни” не ги прави по-малко важни или необходими при строителството.

Реално тук предлагаме всевъзможни видове:

Това са онези инструменти, които ще видите в работната кола на всеки домашен майстор или строител, и има защо.

Ползата от прецизните инструменти, на чиято функция може да се разчита, са неразделна част от строителната, ремонтната и довършителната дейност. Без значение дали става дума за сухо строителство, лепене на плочки в банята или шпакловане на стени – те са нужни и важни за успешното завършване на всеки проект – малък или голям.

Спомагателните инструменти като бъркалките за бетон или лепителни смеси варират в своите размери, вида на самата бъркалка и начина на захващане за машина.

Кои инструменти за строителство са задължителни

Ако попитате един широкопрофилен майстор, той ще ви отговори, че всички изброени по-горе строителни инструменти са задължителни. Но за тези, които правят домашни ремонти сами, има една група от инструменти, които са наистина задължителни. Те са:

  • Мистриите и шпаклите;
  • Клиновете и кръстчетата;
  • Баркалки;
  • Мастарите.

Отвъд тях има и други инструменти, които са доста сигурен избор, но за тях можете да разберете повече на другите страници за ръчни инструменти.

Що се отнася до бъркалките за бетон, цимент и лепилни смеси, те не само спестяват време и усилия, но и могат да гарантират по-добро смесване на прахообразни смеси. Дори да работите с вече готова смес, това да използвате бъркалка с машина за бъркане ще ви спести нуждата от това да цапате себе си или ръчните си инструменти.

Разликата между един професионалист и лаик е, че професионалистът избира да работи по-чисто и ефикасно от домашния майстор.

Защо от TeMax.bg няма по-добри на пазара

Това, което ни отличава от останалите, е че полагаме големи усилия да ви предоставим възможно най-важните инструменти на добра цена. Още от създаването на TeMax.bg ние старателно подбираме всеки продукт, за да бъде той възможно най-полезен, качествен и надежден.

Избирайки нас вие избирате не само практичността, но и добрата цена, още по-добро обслужване и страхотни условия на пазаруване.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от