Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Кошчета за тоалетна

Филтри

1-30 от 30 продукти

Филтри

1-30 от 30 продукти

Кошчето за баня има скромна, но доста важна функция, която е неотменна част от културата на много народи. То предлага възможност за достигане на висока степен на хигиеничност, подредба и дори естетика.

Ако търсите удобни за ползване кошчета за баня, но ви се ще да избягате от клишето на обикновения модел, то селекцията на TeMax.bg е идеалното решение за вас.

Тук можете да намерите над 100 различни модела кошчета направени специфично за модерната българска баня, и то на отлична цена.

Кошчетата за баня – централно важен продукт за всички

Причината кошчето все още да има място в модерната българска баня, е понеже в повечето случаи това е по-удобен и безопасен начин за отстраняване на проблеми с водопровода.

Те имат особено семпла функция, която не може да бъде заместена от друг продукт от подобен клас. Тяхната функционалност трябва да бъде безотказна дори под условия на непрестанна влага, което е причината много хора да предпочитат никелираните и поцинкованите вариации.

В последните десетилетия на пазара започнаха да излиза повече и повече пластмасови кошчето, като те обещават същата функционалност, без риск от корозия или деградация на материала, от който са направени.

Какви кошчета за баня предлагаме

Тук на TeMax можете да намерите няколко основни вида кошчета за баня в комплект с четка за тоалетна – пластмасови, с автоматичен капак, кошчета без капак, такива с лесен за премахване капак и такива с поставка за четката за тоалетна.

Всички видове идват с гаранция за идеална функционалност, като сред най-популярните са именно тези модели с полиран метален вид. Направени от пресованата пластмаса, тези продукти имат метална или алуминиева повърхност, която им позволява да отблъснат водата.

Моделите с капак повдигащ се с педал са сред стандартните избори, но ние вярваме, че всеки трябва да има възможност да открие идеалното решение за себе си.

Затова тук ви предлагаме:

  • Кошчета без механизъм;
  • Кошчета с капак без механизъм;
  • Кошчета с подсилен механизъм;
  • Пластмасови кошчета;
  • Кошчета с въртящ се капак.

Освен това има и различни вариации на същите механични модули, за да можете да напаснете дизайна на своята баня.

Защо нашите аксесоари за баня си заслужават – TeMax.bg

Ние вярваме, че всеки дом трябва да има избор да бъде уникален, затова разполагаме с огромна селекция от продукти и аксесоари за баня, с които можете да постигнете точно това.

Ролята на TeMax.bg като водеща компания е да предлага своите продукти на конкурентни цени и да води индустрията със своя подход към клиента и с обслужване – уверете се в това сами.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от