Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Обзавеждане за баня

Филтри

1-32 от 140 продукти

  1. ГОРЕН ШКАФ ЗА БАНЯ ТРАФИК С ОГЛЕДАЛО С ОСВЕТЛЕНИЕ, 65/14/69,5СМ, ДЕСЕН -37%
    ГОРЕН ШКАФ ЗА БАНЯ ТРАФИК С ОГЛЕДАЛО С ОСВЕТЛЕНИЕ, 65/14/69,5СМ, ДЕСЕН
    Специална цена 247,78 лв. Редовна цена 395,99 лв.
  2. ГОРЕН ШКАФ ЗА БАНЯ ТРАФИК, С ОГЛЕДАЛО С ОСВЕТЛЕНИЕ, 65/14/69,5 СМ, ЛЯВ -37%
    ГОРЕН ШКАФ ЗА БАНЯ ТРАФИК, С ОГЛЕДАЛО С ОСВЕТЛЕНИЕ, 65/14/69,5 СМ, ЛЯВ
    Специална цена 247,78 лв. Редовна цена 395,99 лв.
Филтри

1-32 от 140 продукти

Банята е едно от местата в дома ви, което всеки иска да превърне в любимо, но често бива възпрепятстван от редица фактори и винаги остава настрана нейното обзавеждане.

Днес не се налага да действате така импулсивно и неразумно, тъй като специално за вас сме селектирали изключително разнообразни мебели за баня и огледала, които се предлагат на цени, достъпни за масовия потребител.

Какви мебели за баня ще намерите при нас

В онлайн магазина цари истински колорит, който включва най-разнообразни мебели, имащи за цел да ви осигурят комфорт, удобство и функционалност. Всеки един от тях е с ясен произход и в направата му участват издръжливи и доказали се материали.

Огледалата са основен компонент при обзавеждането на мокрото помещение. Една себеуважаваща се жена винаги държи в дома и да присъстват поне няколко стъклени съюзника, които да й напомнят колко красива външност притежава.

Огледалото в банята е неизменна част от обзавеждането, тъй като то освен да напомня за красотата на жената, то спомага и при извършването на водните ритуали. Нека не забравяме, че мокрото помещение е мястото, където всички ние ежедневно поддържаме лична хигиена, което само по себе си означава, че непрестанно се налага да се поглеждаме в огледалото.

Мебелите за баня, които ще откриете в онлайн магазина TeMax са истинско произведение на изкуството. Те са висок клас и това подсказва за дълъг експлоатационен период, който ви застига мигновено след като бъде извършена покупката.

Освен това те ще ви даря с удобство, за което дори не сте и мечтали. Благодарение на тях банята не само ще изглежда съвършено обзаведена, отразяваща вкус, стил и класа, но и във всяка една от мебелите ще имате възможност да складирате нужната за вас козметика, текстил за баня, препарати и какво ли не още.

Ние знаем кое е най-доброто за вас и ви го предлагаме на цени, достъпни за масовия потребител. Доверете се на онлайн магазина TeMax при покупката на мебели за баня и огледала и сами ще се уверите в тяхното качество и надеждност.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България

Прочети повече

Какъв вид мебели за баня да изберем според монтажа?

Според начина си на монтаж мебелите за баня се делят на две групи: такива за висок монтаж на стена или свободно стоящи мебели за баня. Двата вида се характеризират с определи предимства.
Мебелите за висок монтаж са подходящи за малки бани, защото с тяхната инсталация може да създадете илюзията за по-просторна баня. Монтирането на този вид не е трудно, но изисква технически умения. Втората група мебели за баня са свободностоящите, които се позиционират близо до стените в банята. Те са лесни за сглобяване и са предпочитани за бани с по-голяма квадратура.

 

Каква е разликата между MDF и PVC принадлежности за баня?

В нашия онлайн магазин TeMax.bg ще намерите мебели за баня от двата вида материали. За това за нас е важно да посочим какви са разликите между тях.
Предимствата на PVC като материал са водо и влагоустойчивата. Мебелите направени от PVC са подходящи за монтиране в банята, защото няма да поддадат на водните изпарения и влагата.
MDF е материал, който е направен от дървесни фибри, сплетени помежду си със синтетична смола. След това повърхността е покрита с декоративна хартия. Този материал е влагоустойчив, но неустойчив на пряко действие на водата.

 

© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от