Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 200 лв. Виж повече

Колони

Колоните за баня са специфичен тип мебели, който е специално създаден за да спестява пространството в малките бани, като същевременно предоставя достатъчно място за лични вещи.

Спецификата на този тип мебел за бани се изразява в това, че те са по-високи, тесни и плитки от останалите мебели, което ги прави идеален избор за малки пространства.

Какво представляват колоните за баня

Реално колоните за баня са мебел за мокри помещения, много често направени от PVC или гланциран MDF. Има два основни типа колони в онлайн магазина на TeMax.bg и това са тези с монтаж за стена и тези с метални или алуминиеви крачета със специално анти-корозивно покритие.

Този тип мебел, без значение от продуктовата линия, е често значително по-висок от останалите и може да бъде сложен самостоятелно или като част от комплект с мивка и други ниски шкафове.

Идеален е за заемане на пространство в ъгли или просто да бъде поставен като придатък на вече съществуващ плот.

За да се създаде възможно най-универсален стил, колонните шкафове за баня се правят от неутрални цветове, които могат да паснат на почти всички стилове.

Така дори да не сте закупили всички мебели за банята заедно и дори да не са комплект, можете да постигнете стилистична хармония между всичко налично.

Каква е ползата от различните колони

Най-явната полза от този вид колони се изразява в това, че те заемат малко пространство в банята, а същевременно предоставят доста пространство за складиране.

Вместо да се разстилат по протежението на банята, те използват вертикалното пространство и така освобождават място за други мебели, без да правят компромис с функцията си.

Другото предимство на тези мебели, е че реално са отделени от земята, което значително намалява вероятността от намокряне и гниене на корпуса. Те могат да бъдат два типа, както споменахме по-горе – такива за стена и такива с дълги крака, които ги отделят от влагата под тях.

За монтажа на вторите е желателно да се фиксират към стената, за да се гарантира тяхната стабилност.

Поради тясната им основа и високата им конструкция, този тип мебели са подвластни на странични сили и за това е препоръчително да бъдат анкерирани към стената зад тях – същото важи и за мебелите за стена.

Защо да изберете TeMax.bg като ваш онлайн магазин

Чрез избирането на TeMax като вашата дестинация за пазаруване, вие не само избирате качеството, но и достъпните цени. Ние не правим компромис с качеството за сметка на цената, за това и хиляди души ни се доверяват всеки ден, станете един от тях и се уверете в думите ни.

Прочети повече
Филтри

1-6 от 6 продукти

  1. КОЛОНА IKIGAI PARIS PVC 18/20/80CM
    КОЛОНА IKIGAI PARIS PVC 18/20/80CM
    29,99 лв.
Филтри

1-6 от 6 продукти

© 2021 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от