Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Тоалетни казанчета и механизми

Филтри

1-29 от 29 продукти

Филтри

1-29 от 29 продукти

При ремонта на банята и тоалетната всички ние се стремим към това новото обзавеждане да ни доставя максимален комфорт, удобство и функционалност. Помнете, че изборът на тоалетни казанчета е също толкова значим колкото и останалите аксесоари, предназначени за този тип помещения.

Какви казанчета за тоалетна да изберем?

Продуктите в тази категория основно се разделят на три основни групи – самостоятелни, за вграждане и тоалетни казанчета за моноблокове. При избора му е преди всичко важно да вземем предвид как точно желаем то да бъде монтирано. Едва след това можем да преминем към подбора на дизайн, модел, форма, цвят, производител и прочие.

В магазина TeMax ще попаднете на крайно разнообразни решения, имащи за цел да задоволят вкусовете и предпочитанията дори на най-капризните и взискателни клиенти. Предлагаме модели с различна съвместимост, размери, цветове и форми. Това позволява на клиента изборът му да бъде съобразен максимално с интериора на помещението, както и размерите му.

Със сигурност ще ви направи впечатление, че моделите, изработени от пластмаса се открояват със значително ниски и достъпни за масовия потребител цени. Друг материал, използван при изработката на тоалетни казанчета, това е ABS. В повечето случаи моделите имат и вградена изолация, предотвратяваща образуването на конденз.

Важно е още да обърнете внимание на това дали водоподаването е долно или странично. Ако решите да закупите казанче със странично водоподаване, то трябва да знаете, че моделът позволява монтаж върху стената и то на различна височина, спрямо вашите предпочитания. Решилите да си закупят модел с долно водоподаване, трябва задължително да го монтират непосредствено над тоалетната чиния. В противен случай то няма да функционира. По-ниските казанчета предизвикват по-голям интерес, заради това, че монтажът им не изисква специални умения или компетенции.

Какви модели ще откриете в TeMax?

При нас ще попаднете на цветна палитра от различни модели аксесоари за тоалетна. Всички те са внимателно и прецизно селектирани, така че да отговорят на вашето търсене. Ще попаднете на казанчета, чиято изолация е стопроцентова

Онези от вас, изпитващи затруднение при извършване на избора си, биха могли да се свържат със служители от TeMax. Нашите експерти ще ви съветват и консултират, така че покупката ви да се окаже онзи дългоочакван избор, променящ цялостния интериор на помещението.

Пазарувайте на воля и неограничено. Ние знаем кое е най-доброто за вас и ви го предлагаме на цени, достъпни за масовия потребител!

Прочети повече
© 2023 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от