Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Навеси

Филтри

1-9 от 9 продукти

 1. НАВЕС 2.5/3М ПОЛИЕСТЕР MOKA
  НАВЕС 2.5/3М ПОЛИЕСТЕР MOKA
  279,99 лв.
  Варианти:
  НАВЕС 2.5/3М ПОЛИЕСТЕР MOKA НАВЕС LZ13333A 2.5/3М ПОЛИЕСТЕР БОРДО НАВЕС LZ13333AG 2.5/3М ПОЛИЕСТЕР ЗЕЛЕН
 2. НАВЕС LZ13333A 2.5/3М ПОЛИЕСТЕР БОРДО
  НАВЕС LZ13333A 2.5/3М ПОЛИЕСТЕР БОРДО
  279,99 лв.
  Варианти:
  НАВЕС LZ13333A 2.5/3М ПОЛИЕСТЕР БОРДО НАВЕС LZ13333AG 2.5/3М ПОЛИЕСТЕР ЗЕЛЕН НАВЕС 2.5/3М ПОЛИЕСТЕР MOKA
 3. НАВЕС LZ13333AG 2.5/3М ПОЛИЕСТЕР ЗЕЛЕН
  НАВЕС LZ13333AG 2.5/3М ПОЛИЕСТЕР ЗЕЛЕН
  279,99 лв.
  Варианти:
  НАВЕС LZ13333AG 2.5/3М ПОЛИЕСТЕР ЗЕЛЕН НАВЕС LZ13333A 2.5/3М ПОЛИЕСТЕР БОРДО НАВЕС 2.5/3М ПОЛИЕСТЕР MOKA
 4. НАВЕС ЗА КОЛА LZC366AO 3/6М PE БЕЖ
 5. НАВЕС ЗА КОЛА LZC366AO 3/6М PE ЗЕЛЕН
 6. СЕННИК ТРИЪГЪЛЕН 3,6/3,6/3,6 ПЯСЪЧЕН
 7. СЕННИК ТРИЪГЪЛЕН 3,6/3,6/3,6 СИВ
Филтри

1-9 от 9 продукти

Огромната разлика между навес и тента се намира в подвижността и размерите, които са включени при производството и проектирането на различните продукти.

Целта на този текст е да помогне на потребителите на TeMax.bg да направят по-добър подбор спрямо техните нужди при избор на мебели за градина, като даде няколко важни съвета и разборка на различните видове информация, която е налична.

Какъв вид навеси ще намерите тук

Когато човек чуе думата „навес”, той се сеща за тези конструкции, които са прикрепени към някоя сграда, най-вероятно над прозорец, врата или друг вид важна част от къщата. Модерните навеси не само извършват тази функция, но и могат да бъдат използвани като самостоятелна функция.

Този вид подход дава на потребителите много повече възможност и свобода за създаване на убежище от жегите през лятото и дъждовете през есента.

Навесите, които ще намерите тук варират като размер, така че ако се нуждаете от нещо, което е по-малко, ще откриете точно това, което ви трябва.

Онова нещо, което имат като общ елемент, е че са направени от здрави материали, специално пригодени за защита от стихии и елементи. Навесите за фасада са направени от по-твърди материали като плексиглас, метал и профили, за да издържат на тежестта на дъжда и силите на вятъра.

Тези навеси се монтират към фасадата с анкетиращи болтове, които се забиват на препоръчителна дълбочина от 10см при наличие на бетон. Ако липсва подсилена основа и фасадата е направена от тухли, то е желателно да се използват подходящ вид монтажни елементи.

Вторият вид навеси, с които разполагаме, са подвижни, подходящи са за навес на кола. Те могат да бъдат използвани на тревни площи или пък да бъдат прикрепвани към бетонена плоча отново с анкери.

Целта на подсигуряването е да добави към стабилността на самите навеси, като така се снеме риска от разместване от силни ветрове.

Полезни съвети при ползване на навес

Един полезен съвет, който можем да ви дадем, е това да премахвате наличната снежна покривка на навеса.

Въпреки скатените покриви, има вероятност да се натрупа голяма снежна маса, която да натежи на конструкцията, за това нашата препоръка е при силни снеговалежи да сваляте снега, за да не се нарушава структурната здравина на конструкцията.

Какво отличава TeMax.bg като градински център

Това, с което се отличаваме е точност, прецизност и лоялност към нашите клиенти. Точността се изразява в това, че разполагаме точно с това, от което можете да имате нужда.

Прецизността идва, когато търсите помощ и информация, ние ви даваме прецизирана и добре подбрана такава, а лоялността е налице с това, че всеки артикул тук е от високо качество.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Варна, Бурга, Велико Търново, Пловдив, Плевен, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Габрово, Търговище, Пазарджик, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Враца, Монтана, Видин, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Перник, Ловеч, Смолян, Троян и други населени места в България.

Прочети повече

От какъв материал е изработена шапката на навеса?

Шапката на навесите, които са част от асортимента на Temax.bg са изработени от непромокаем полиестер. Това е водоустойчив плат, който намира приложение в конструкции на открито. Използва се за изработването на тенти, навеси, шатри, калъфи и чадъри.
Непромокаемият полиестер не пропуска събралата се вода по време на валеж, както и е много издръжлив на силен вятър. Този плат не се поддава на механично износване в резултат от метеорологични условия. Също така спира UV лъчите и не повалява проникването им. Така навесите с шапка от непромокаем полиестер са много подходящи за използване през всеки един сезон.
Шапката на навеса е закрепена към желязна конструкция от 4 пръчки. Някои модели позволяват регулиране на височината на шапката.

 

Как се монтира навес?

Навесите, които ще намерите при нас са подходящи за монтаж към фасади и веранди. Тяхната цел е да предпази определена площ от вашия името, където може да поставите мебели и да създадете един уютен кът.
Конструкциите, които предлагаме са изработени от железни профили. За да се монтират максимално стабилно трябва да се поставят с помощта на анексиращи болтове, които се монтират в бетонни блокове при дълбочина от 10 см.
При някои видове навеси не е нужно да изграждате бетонна основа. Те са подходящи за поставяне на тревни площи и допълнително завързани към по-стабилни конструкции. Тези навеси могат да бъдат несигурни при наличието на силен вятър.
Навесите за кола са лесни за преместване, което ги прави много добър избор ако искате да защитите автомобила си от дъжд и слънце.

 

© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от