Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 200 лв. Виж повече

Навеси

Огромната разлика между навес и тента се намира в подвижността и размерите, които са включени при производството и проектирането на различните продукти.

Целта на този текст е да помогне на потребителите на TeMax.bg да направят по-добър подбор спрямо техните нужди, като даде няколко важни съвета и разборка на различните видове информация, която е налична.

Какъв вид навеси ще намерите тук

Когато човек чуе думата „навес”, той се сеща за тези конструкции, които са прикрепени към някоя сграда, най-вероятно над прозорец, врата или друг вид важна част от къщата. Модерните навеси не само извършват тази функция, но и могат да бъдат използвани като самостоятелна функция.

Този вид подход дава на потребителите много повече възможност и свобода за създаване на убежище от жегите през лятото и дъждовете през есента.

Навесите, които ще намерите тук варират като размер, така че ако се нуждаете от нещо, което е по-малко, ще откриете точно това, което ви трябва.

Онова нещо, което имат като общ елемент, е че са направени от здрави материали, специално пригодени за защита от стихии и елементи. Навесите за фасада са направени от по-твърди материали като плексиглас, метал и профили, за да издържат на тежестта на дъжда и силите на вятъра.

Тези навеси се монтират към фасадата с анкетиращи болтове, които се забиват на препоръчителна дълбочина от 10см при наличие на бетон. Ако липсва подсилена основа и фасадата е направена от тухли, то е желателно да се използват подходящ вид монтажни елементи.

Вторият вид навеси, с които разполагаме, са подвижни, които могат да бъдат използвани на тревни площи или пък да бъдат прикрепвани към бетонена плоча отново с анкери.

Целта на подсигуряването е да добави към стабилността на самите навеси, като така се снеме риска от разместване от силни ветрове.

Полезни съвети при ползване на навес

Един полезен съвет, който можем да ви дадем, е това да премахвате наличната снежна покривка на навеса.

Въпреки скатените покриви, има вероятност да се натрупа голяма снежна маса, която да натежи на конструкцията, за това нашата препоръка е при силни снеговалежи да сваляте снега, за да не се нарушава структурната здравина на конструкцията.

Какво отличава TeMax.bg като градински център

Това, с което се отличаваме е точност, прецизност и лоялност към нашите клиенти. Точността се изразява в това, че разполагаме точно с това, от което можете да имате нужда.

Прецизността идва, когато търсите помощ и информация, ние ви даваме прецизирана и добре подбрана такава, а лоялността е налице с това, че всеки артикул тук е от високо качество.

Прочети повече
Филтри

1-6 от 6 продукти

Филтри

1-6 от 6 продукти

© 2021 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от