Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Аксесоари за готвене

Филтри

1-32 от 201 продукти

Филтри

1-32 от 201 продукти

Малко неща могат да бъдат наречени задължителни в кулинарния свят, но едно тези неща, без които не можем, са прибори за хранене и сервиране на храна. Тяхната потребност е толкова голяма, че без основни принадлежности като ножове и дъски за рязане, слагането на една празнична трапеза би било изключително трудна задача.

Защо всяка кухня има нужда от прибори за хранене и сервиране, както и за обработка на храна

Това, което прави подобни кухненски принадлежности задължителни, е тяхната полезност. Те не само ни спестяват време, но и правят готвенето доста по-интересна и лесна задача, затова ние от TeMax.bg направихме тази селекция от продукти предназначени за различни домакински цели.

Разбира се, винаги човек може да разчита на няколко основни инструмента, но когато времето е малко, а работата много, със сигурност бихме предпочели белачка за картофи пред нож. Този събирателен термин обобщава голям диапазон от кухненски принадлежности и за да улесним вашето пазаруване тук ще ги разделим на няколко основни категории, а именно:

  • Прибори за рязане;
  • Прибори за боравене с гореща храна;
  • Прибори за почистване;
  • Прибори за разбъркване и обработка на фини смеси;
  • Прибори за подготовка на сосове.

Освен тези неща, тук можете и да намерите инструменти специално създадени за конкретни цели, като например инструментите за вадене на костилки на авокадо.

Какви прибори за обработка на храна предлагаме

Има три основни вида прибори според материалите, от които са направени, а именно:

  • Прибори от санитарна пластмаса;
  • Прибори от стомана и нараждавейка;
  • Прибори от дърво.

Освен това, тук можете и да намерите прибори за улесняване на всекидневни дейности, както и съдове за течности, приготвяне на смеси за кекс или палачинки и мрежи за цедене на течности. Други прибори за обработка, които можете да откриете тук са такива направени за еднократна употреба, като клечки за зъби, дървени шишове и други принадлежности за готвене на конкретни ястия.

Важно е и да не забравим, че разполагаме с два основни варианта дъски за рязане – такива направени от пластмаса и такива направени от дърво. Пластмасовите са лесни за пренасяне и предимно се ползват за обработка на сурово месо, докато дървените стават за зеленчуци и други подобни продукти.

Защо да се възползвате от селекцията на TeMax.bg

Най-привлекателното на изложената пред вас селекция от кухненски принадлежности, е богатата селекция. Това ще рече, че тук можете да намерите точно това, от което имате нужда, без да се налага да правите компромис с желанията или потребностите ви.

Качеството при нас е задължително, а дългия експлоатационен живот и ниската цена са гарантирани за всеки артикул в тази категория.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Варна, Бурга, Велико Търново, Пловдив, Плевен, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Габрово, Търговище, Пазарджик, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Враца, Монтана, Видин, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Перник, Ловеч, Смолян, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от