Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Ключове, контакти и системи за управление

Филтри

1-32 от 549 продукти

 1. БУТОН СТЪЛБИЩЕН SCH UNICA БЯЛ
  БУТОН СТЪЛБИЩЕН SCH UNICA БЯЛ
  11,69 лв.
 2. БУТОН СТЪЛБИЩЕН SCH UNICA СЛ.КОСТ
  БУТОН СТЪЛБИЩЕН SCH UNICA СЛ.КОСТ
  11,69 лв.
 3. ДИМЕР HOROZ 10A 250V 300-400W
  ДИМЕР HOROZ 10A 250V 300-400W
  10,99 лв.
 4. ДИМЕР LN KARE ЛУНЕН КАМЪК
  ДИМЕР LN KARE ЛУНЕН КАМЪК
  33,99 лв.
Филтри

1-32 от 549 продукти

Електро материалите са част от строителната или ремонтна дейност. На всеки един човек рано или късно му се налага да извърши подмяна на някой от електро компонентите в своя дом, било то ключ, контакт, звънец или друго.

Ние от TeMax ви предлагаме изключително разнообразие от електро материали, които вярваме, че ще ви бъдат от полза във всеки един момент.

Продуктовото разнообразие, с което разполагаме, ви предоставя една уникална възможност – можете да инвестирате парите си в надежден продукт, който ви дарява с дълъг период на експлоатация.

Нима точно това не търсят потребителите по целия свят? Разбира се, че да. Само тук и само сега бихте могли да закупите най-доброто, появявало се някога на пазара.

Защо да изберете TeMax за покупката на електрически ключове и контакти?

Свръх разнообразни са причините, подтикващи ви да извършите покупка от нашия онлайн магазин, а не от което и да е било друго място. На първо място е това, че ние ви предлагаме разнообразие, което от своя страна е предпоставка за извършване на един добре информиран избор.

Колкото и малко познания да притежавате в сферата на електро материалите, то благодарение на множеството продукти успявате да опознаете тяхната същност и да извършите избора си.

Ако изпитвате затруднение при извършване на покупката, то служителите ни са в готовност да ви съдействат с цел разрешаване на най-сложния за вас казус. Те са опитни и компетентни и знаят кое решение ще задоволи очакванията и потребностите ви.

Можете да избирате сред множество контакти, звънци и други материали. Те се различават по форма, големина, цвят, дизайн и предназначение. Онова, което ги свързва, е качеството, залягащо в епицентъра на производството им. Всички те са резултат от високо технологичното равнище на едни от най-известните марки в света.

Пазарувайте на воля и без ограничение. Нашият онлайн магазин е правилното място, където да инвестирате своите пари.

Прочети повече
© 2022 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от