Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

МЕГА НАМАЛЕНИЯ виж тук

Ключове, контакти и системи за управление

Филтри

1-32 от 507 продукти

 1. БУТОН 6A 250V NILOE БЯЛ
  БУТОН 6A 250V NILOE БЯЛ
  8,89 лв.
 2. БУТОН LIN LIFE СТЪЛБИЩЕН ЧЕРЕН
  БУТОН LIN LIFE СТЪЛБИЩЕН ЧЕРЕН
  6,49 лв.
 3. БУТОН КАРМЕН СВЕТЛИНЕН КРЕМ
  БУТОН КАРМЕН СВЕТЛИНЕН КРЕМ
  4,19 лв.
 4. БУТОН СВЕТЛИНЕН КАРМЕН БЯЛ
  БУТОН СВЕТЛИНЕН КАРМЕН БЯЛ
  4,19 лв.
 5. БУТОН СТЪЛБ. ПАНАСОНИК КАРЕ БЯЛ
  БУТОН СТЪЛБ. ПАНАСОНИК КАРЕ БЯЛ
  5,39 лв.
 6. БУТОН СТЪЛБ. ПАНАСОНИК КАРЕ КРЕМ
  БУТОН СТЪЛБ. ПАНАСОНИК КАРЕ КРЕМ
  5,39 лв.
 7. БУТОН СТЪЛБИЩЕН МЕЛОПЛАМ БЯЛ/20007.1/10
  БУТОН СТЪЛБИЩЕН МЕЛОПЛАМ БЯЛ/20007.1/10
  4,99 лв.
 8. БУТОН6A 250V NILOE КРЕМ
  БУТОН6A 250V NILOE КРЕМ
  8,49 лв.
 9. ДИМЕР HOROZ 10A 250V 300-400W
  ДИМЕР HOROZ 10A 250V 300-400W
  12,69 лв.
 10. ДИМЕР LN KARE ЛУНЕН КАМЪК
  ДИМЕР LN KARE ЛУНЕН КАМЪК
  39,09 лв.
Филтри

1-32 от 507 продукти

Електро материалите са част от строителната или ремонтна дейност. На всеки един човек рано или късно му се налага да извърши подмяна на някой от електро компонентите в своя дом, било то ключ, контакт, звънец или друго.

Ние от TeMax ви предлагаме изключително разнообразие от електро материали, които вярваме, че ще ви бъдат от полза във всеки един момент.

Продуктовото разнообразие, с което разполагаме, ви предоставя една уникална възможност – можете да инвестирате парите си в надежден продукт, който ви дарява с дълъг период на експлоатация.

Нима точно това не търсят потребителите по целия свят? Разбира се, че да. Само тук и само сега бихте могли да закупите най-доброто, появявало се някога на пазара.

Защо да изберете TeMax за покупката на електрически ключове и контакти?

Свръх разнообразни са причините, подтикващи ви да извършите покупка от нашия онлайн магазин, а не от което и да е било друго място. На първо място е това, че ние ви предлагаме разнообразие, което от своя страна е предпоставка за извършване на един добре информиран избор.

Колкото и малко познания да притежавате в сферата на електро материалите, то благодарение на множеството продукти успявате да опознаете тяхната същност и да извършите избора си.

Ако изпитвате затруднение при извършване на покупката, то служителите ни са в готовност да ви съдействат с цел разрешаване на най-сложния за вас казус. Те са опитни и компетентни и знаят кое решение ще задоволи очакванията и потребностите ви.

Можете да избирате сред множество контакти, звънци и други материали. Те се различават по форма, големина, цвят, дизайн и предназначение. Онова, което ги свързва, е качеството, залягащо в епицентъра на производството им. Всички те са резултат от високо технологичното равнище на едни от най-известните марки в света.

Пазарувайте на воля и без ограничение. Нашият онлайн магазин е правилното място, където да инвестирате своите пари.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2023 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от