Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Надуваеми матраци

Филтри

1-10 от 10 продукти

Филтри

1-10 от 10 продукти

Почти във всеки един дом има поне един надуваем матрак, който се използва минимум няколко пъти в годината. Независимо от това, че не го употребявате често, надуваемото произведение е изключително удобно, когато в дома ви пристигнат неочаквани гости. Дори и да сте в ремонт или да не разполагате с втора спалня, то дюшекът би свършил чудесна работа.

Тук е моментът да споменем, че неговото удобство по нищо не се различава от това на скъпите матраци, които купуваме за просторните си спални. Той е мек, произведен е съобразно извивките и нуждите на човешкото тяло. При направата му са включени не просто висок клас материали, но те са били многократно тествани както за издръжливост и устойчивост, така и за удобство.

На първо място е важно човек да положи тялото си върху плоскост, която да не бъде нито прекалено мека, нито прекалено твърда. За да бъдем максимално полезни на потребителите, то ние сме селектираме редица модели, имащи за цел да отговорят подобаващо на търсенето ви.

Какви надуваеми матраци ще откриете в TeMax?

Тук ще попаднете на единични, двойни и детски модели, които са до толкова удобни, че веднъж ползвани, то трудно бихте се разделили с тях. Някой хора ги закупуват за онези зони от дома, предназначени за релакс, тъй като смятат, че самият матрак успява да даде на тялото всичко, от което се нуждае то, така че на следващия ден да бъде отпочинало и свежо.

Разтегателните фотьойли са перфектна придобивка за всеки дом. Дори и да не сте от хората, които често биват посещавани от гости, то самата мебел е подходяща за личните ви нужди. Върху него можете да четете книга или да гледате телевизия. Гарантираме ви, че няма да разберете кога минава времето.

Походните легла не можем да кажем, че предлагат този клас удобство, което осигуряват останалите предложения в категорията. Те обаче са предназначени за моментите, в които сте далеч от дома.

На ваше разположение са и детски модели. Покупката ви ще бъде оценена от най-малките членове в семейството. Освен това всеки инвестиран лев ще си е заслужавал, тъй като експлоатационният период трудно може да се определи.

Избирайки TeMax, вие избирате най-доброто за себе си, семейството си и всички близки и приятели!

Към всеки надуваем матрак трябва да имаме и подходящ спален чувал
Излизането сред природата съчетава куп предимства от най-различен характер. Човек лесно може да се освободи от стреса, зарежда се с положителна енергия, насища кръвта с кислород и тонизира мускулите.

Проблемът е там, че много често подходящите за целта места са много далеч от нашите домове. За да можем да си позволим да прекараме повече време сред природата, обикновено се налага да нощуваме под открито небе.

Това може да се окаже изключително приятно преживяване, стига да сме оборудвани с всичко необходимо. Палатката е основата, но сама по себе си тя не е достатъчна. За да можете да спите под звездите, спалният чувал е от първостепенна важност.

Най-доброто решение е в TeMax

Ние от TeMax имаме удоволствието да ви представим едни от най-висококачествените и удобни за използване спални чували, които някога сте виждали. Те са създадени така, че да не заемат много място и да се пренасят лесно от една точка до друга.

Могат без проблем да се съберат и в най-претрупания сак, а след това да се поставят на съвсем малка площ в багажника на колата. Достигайки до мястото за лагеруване, вие просто разкопчавате сака и вече имате удобна и приятна на допир завивка.

Тей като сме предвидили, че по време на къмпинг обикновено палатката се поставя върху твърда основа, ние сме подготвили едно доста добро решение на проблема. Изключителната мекота на спалните чували може да ви осигури удобство, дори и ако лагерувате върху наистина твърда повърхност.

Различни модели

Предлагаме ви различни модели, които могат да покрият нуждите ви през различните сезони. Разполагаме както с дебели спални чували за студените зимни месеци, така и с по-тънки, но също изключително меки и пухкави завивки за през летните месеци от годината. На разположение са различни решение и по отношение на дизайна. На кратко, при нас ще намерите:

  • Ниска цена;
  • Високо качество;
  • Разнообразен дизайн;
  • Преносимо удобство, без значение къде отивате.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Варна, Бурга, Велико Търново, Пловдив, Плевен, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Габрово, Търговище, Пазарджик, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Враца, Монтана, Видин, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Перник, Ловеч, Смолян, Троян и други населени места в България.

Прочети повече

Каква е повърхността на надуваемите матраци?

Видовете надуваеми матраци, които предлагаме в Temax.bg имат велурено покритие. Тази плюшена повърхност е много удобна за спане и не позволява на тялото да се спари. Велурът има висок коефициент на топлоизолация и не абсорбира вода.
Този материал е устойчив на механично износване и трудно се захабява. За да предпазите максимално матрака ви препоръчваме да го покривате с чаршаф или шалте, когато не го използвате.
Велурения слой предотвратява хлъзгането на тялото по време на сън. Това е едно добро предимство, което много хора определят като ключово за комфорта, когато спят на надуваем матрак.

 

Какви са методите за надуване на матрак?

Най-новите модели, които ще намерите при нас имат вградена електрическа помпа. С нейна помощ може да надуете матрака за няколко минути. Този метод не е изтощителен и на практика от вас не се изисква никакво усилие. Електрическата помпа се захранва като се включи в електрическата мрежа, което ви позволява бързо да вкарате въздух при нужда.
Друг метод за надуване е използването на ръчна или крачна помпа. Този начин на надуване отнема повече време и изисква вашите усилия. Недостатъкът на крачните и ръчните помпи е, че не позволяват бързо до надуване в случаите, когато въздуха в матрака е спаднал.

 

© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от