Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Лайсни и ъгли

Филтри

1-32 от 161 продукти

Филтри

1-32 от 161 продукти

При полагане на нов паркет, без значение дали е масивен или ламиниран, се оставя технологичен луфт между стената и паркета. Без правилните лайсни и ъгли, тази празнота не само ще развали труда, който е положен при нареждането на паркета, но и ще позволи на прах, мръсотия и влага да влезнат под основата на пода.

Ползата от различните лайсни и ъгли

Както споменахме по-горе, лайсните и комплектуваните към тях ъгли, не са прищявка на модерните интериорни дизайнери, а са съвсем необходима част от завършването на монтажа на един паркет. Поради тяхната необходимост, има няколко основи вида материала, които могат да съставят лайсните, като най-достъпните като цена се правят от PVC.

Макар и стилни, масивните лайсни изискват доста поддръжка при наличие на влага в помещението, която поддръжка може да заеме формата на демонтаж и преправяне. Това не важи за синтетичните лайсни, които са изключително издръжливи на влага и удар.

Ако тези продукти са плътни и нямат кухина в тях, те не служат за прекарване на кабел покрай стената, но ако имат лайсна за кабел, то те могат да бъдат прекрасен избор за един офис, детска стая или стая с мултимедия.

Освен запазване на целостта на паркета, лайсната служи и като пунктуационна точка, която завършва вида на пода и предлага преход от него към стената. Ако изберете правилно спрямо цвета на стаята, можете да създадете усещането на безупречно преминаване от пространство в пространство, което визуално да увеличи размерите на помещението.

Какъв вид ъгли и лайсни предлагаме тук

Предлагаме лайсни за под и стена, преходни лайсни от един вид подова настилка към друга, и ъгли, подходящи за преход от една стена към друга. Освен различните видове, предлагаме и продукти с най-популярните шарки, които си отиват с голям диапазон от паркети, за да можете възможно най-гладко да транспортирате цветовете и геометрията на пода към стената.

Лайсните които предлагаме са плътни, което ги прави изключително здрави и устойчиви на механично нараняване. Това означава, че те могат да бъдат ползвани в помещения с динамично движение като офиси и коридори.

Защо да изберете TeMax.bg като вашия личен търговец на лайсни

Тъй като от TeMax.bg ценим вашето време, пари и проекти и смятаме, че всеки наш клиент заслужава най-доброто от света на различните лайсни и ъгли. Ако не ви се рискува с крехки продукти, които не могат да издържат на вашата среда, или просто искате да заложите на качество, то нашият онлайн магазин е точно за вас.

В случай, че не сте сигурни какво точно търсите или кое е подходящо за вас, можете да се свържете с нашите екипи във всеки миг на денонощието.

Прочети повече
© 2023 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от