Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 200 лв. Виж повече

Четки и баданарки

Тук при нас ще откриете огромно разнообразие от лаково – бояджийски инструменти, имащо за цел да задоволи търсенето ви. Ще се сблъскате със стотици артикули, които са в най-различна форма, размер, материали.

Всички тях г обединява едно единствено нещо – качеството, залягащо в епицентъра на цялостната политика на онлайн магазина ни.

Стремим се към това да ви предложим наистина висококачествени продукти, за които не се налага да плащате твърде висока цена. Освен това разполагате с изключително бърз, лесен и приятен начин на пазаруване.

Модерният и вечно забързан гражданин успява да инвестира свободното си време в ремонтна дейност, релакс или друго важно начинание, вместо това да крачи забързано сред веригите магазини, предлагащи също толкова богат асортимент, колкото ние самите.

Напълнете кошницата с правилните четки днес и още утре имате възможността да ги държите в ръка и да боядисвате всички онези по-малки деликатни повърхности, нуждаещи се от освежаване.

С какво допринасят правилно подбраните четки?

Всички майстори са наясно, че правилно подбраните пособия са предпоставка за равномерното нанасяне на боята, лепилото или латекса върху даден вид повърхност, независимо дали е дърво, метал или друго. Докато аматьорите не знаят това и много често инвестират парите си в напълно грешен продукт, който съвсем не отговаря на очакванията им.

Четката е незаменим инструмент при нанасянето на боя. Благодарение на това пособие вие постигате онази прецизност, към която се стремите. Неслучайно служителите от онлайн магазина ни ще ви съветват да изберете четки, когато сте решили да боядисвате малки и фини детайли или участъци. За по-обширните повърхности ви съветваме да се оборудвате с валяци, които също можете да намерите в онлайн магазина ни.

За разлика от валяците, четките са далеч по-универсални инструменти. Те могат да бъдат ползвани за различни видове бои. Разбира се, необходимо е да направите правилен избор на размер и косъм. При нас ще откриете модели за всички видове бои и други, които са строго профилирани – за бои на водна основа, за лазурен лак, за блажна боя и други.

Изберете нас и заедно ще превърнем всяко неприветливо помещение или повърхност в наситени и обагрени в цветове, даряващи ви с добро настроение!

Прочети повече
Филтри

1-16 от 99 продукти

Филтри

1-16 от 99 продукти

© 2021 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от