Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

OSB плоскости

Филтри

1-5 от 5 продукти

Филтри

1-5 от 5 продукти

ОСБ плоскостите са специален клас дървен материал, които се произвеждат от едри останки дървесина. Има различни видове и класове OSB плоскости в зависимост от тяхната плътност, дебелина и качество на завършек.

Този вид материали се разграничават от ПДЧ и МДФ материите, с това че имат по-ниска плътност и са с по-грубо завършване. Поради това те се използват най-вече в грубото строителство, изграждането на кофражи и градински конструкции.

Тук ще откриете цялостната ни селекция, с която можете да изградите това, което искате, и то без да се налага да плащате високи цени.

Какво представляват OSB плоскостите

ОСБ-то, или плоскост от ориентирани нишки, е естествен дървесен продукт произведен от нишките на иглолистни дървета. Той се пресова и залепва с помощта на лепила, които са нереактивни, тоест могат да се ползват за покриването на покриви.

Това е един особено лесен за произвеждане, изобилен материал, които се прави от останките на други дърводобивни дейности. Поради това, ОСБ-то е сред най-достъпните продукти на дървена основа с минимално присъствие на синтетика.

Какви видове OSB плоскости предлагаме

Тук можете да намерите различни видове ОСБ, като двата най-често срещани варианта са шлайфани и нешлайфани. Шлайфаните видове са една идея с по-добър и гладък завършек, който е подходящ за по-детайлна работа.

Другите видове, нешлайфаните, са подходящи за груби строежи и груби конструкции или там, където финият завършек не е от значение. Много често покривните конструкции с битумни ленти и хидроизолация.

Различните OSB плоскости най-вече могат да се разграничат по своите размери, а именно по своята дебелина. Ние предлагаме ОСБ плоскости с дебелини от 9мм до 15мм като дебелината определя функцията.

Дебелите плоскости до 15мм са подходящи за покривни конструкции и други подобни вариации на този подход. Те не са толкова подвластни на изкривяване и огъване, докато по-тънките са.

Едно огромно предимство на ОСБ като материал, е че е сравнително по-леко от плоскост ПДЧ от същия размер. Те също така не се огъват от влага и топлина, тъй като са съединени нишки от различни видове дървесина.

Така, вие можете да изградите това, което желаете по един особено сигурен начин без да се налага да давате големи суми на квадратура.

Предимствата от пазаруването през TeMax.bg

Предимството на това да пазарувате дървен материал от TeMax.bg, е че при нас имате реален избор, който да ви позволи да направите това, което искате, без да се налага да се чудите как да завършите задачите си.

Друго нещо, на което залагаме е качеството – то е в центъра на нашия успех и се радваме да видим, че толкова много от вас откликват на старанието ни.

Прочети повече
© 2023 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от