Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Пердашки

Филтри

1-10 от 10 продукти

Филтри

1-10 от 10 продукти

В диапазон и пълната палитра от строителни инструменти, консумативи и аксесоари на един майстор, могат да се намерят всевъзможни полезни предмети. Едни от тя са правите предашки с най-различни сменяеми основи.

Те имат много важна и специфична функция в довършителното измазване и шпакловане на стени, като са отговорни за изглаждането и премахването на неравности при все още влажна смес.

Какво е предназначението на една пердашка

Пердашката представлява инструмент наподобяващ маламашка по форма, тъй като е често със затворена дръжка и солидна, непрожинираща основа. За да работят правилно предашките трябва да бъдат стабилни, нееластични и прави.

Те се ползват за доизглаждането на току-що нанесени стенни настилки, в това число мокри мазилки и шпакловки.

Пердашките често се предлагат с вече поставена мека основа, която може да бъде направена от всякакви естествени и изкуствени материали.

Някои от изложените пред вас модели са с вълнена основа, докато други са със синтетична полиестерна основа.

Това каква пердашка да използвате се диктува от видът на завършека както и от видът на сместа, която се ползва за завършване на една стена.

Те могат също така да се ползват и за премахване на излишни фугиращи смеси след фугиране, но най-често се предпочитат за изглаждане на стени след нанасяне на шпакловка.

Какви строителни пердашки ще откриете тук

На сайта ни можете да откриете богато разнообразие от пердашки – както такива с твърда основа, така и такива от вълнена или синтетична основа. Ако търсите по-фина текстура, с минимално попиване на влага, тогава можете да имате полза от синтетична пердашка.

Ако търсите по-добро попиване и по-рядка нужда от почистване, то тогава можете да изберете вълнена основа.

А ако имате по-специфично изискване към вашия строителен инструмент, то тогава със сигурност можете да го намерите на ТеМакс.

В тази категория можете също така да откриете:

  • Дунапренена пердашка;
  • Вълнена пердашка;
  • Дървена пердашка;
  • Пластмасова пердашка за нанасяне;
  • Полиуретанова пердашка.

Когато вашата идея е да направите стената си възможно най-права и не искате да правите компромис с резултати, това значи, че сте на правилното място.

Няма по-добро място за пазаруване от TeMax.bg

Много хора вече откриха това, че ТеМакс е перфектото място за пазаруване – не само заради разнообразието на продуктите, които могат да намерят, но и заради цените.

Ние се гордеем с каталозите ни, тъй като са пълни с всевъзможни по полезност продукти, на отлична пазарна цена и невероятна издръжливост.

Защо толкова много хора ни предпочитат – защото евтиното тук най-сетне не е некачествено, а просто достъпно.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от