Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Електрически и бензинови пръскачки

Филтри

1-5 от 5 продукти

 1. ПРЪСКАЧКА АКУМ. АГРОМАШИНИ 12V/8AH 16Л -23%
  ПРЪСКАЧКА АКУМ. АГРОМАШИНИ 12V/8AH 16Л
  Специална цена 68,99 лв. Редовна цена 89,99 лв.
 2. ПРЪСКАЧКА БЕНЗ.DAEWOO 41.5 CC 14 L
  ПРЪСКАЧКА БЕНЗ.DAEWOO 41.5 CC 14 L
  379,99 лв.
 3. ПРЪСКАЧКА МОТОРНА 2.2kW3HP20L12М RDKMD01
  ПРЪСКАЧКА МОТОРНА 2.2kW3HP20L12М RDKMD01
  299,99 лв.
Филтри

1-5 от 5 продукти

Усвояването на земеделска земя е тежка и трудна задача, особено, когато вашите посеви, дървета или лозя са под обсада от всевъзможни бактерии, гъбички и насекоми. Когато разполагате с правилните градински машини, и в частност пръскачки, защитата на вашия труд и прехраната на вашето семейство, става значително по-лесна и предвидима задача.

Защо земеделските пръскачки са толкова важни

От както човекът за първи път култивира посеви и растения, той е в непрестанна борба с насекоми, бактерии и гъбички. След откриването на полезни минерални и химикали, грижата за ценните растения се превръща от бреме в значително по-лесна и ефикасна задача.

За да достигнат тези пестициди до растенията е нужно непрестанно налягане и напрежение, което да изтласка течностите до правилната височина или разстояние. За това има електрически пръскачки.

Те значително улесняват работата на един домашен или професионален земеделец като доставят нужната сила и прецизност при пръскане против вредители. Благодарение на иновации в технологиите, сега всеки желаещ може да се сдобие с мощна пръскачка.

Възможността за многократно по-ефикасна защита на големи пространства от посеви, освобождава ценно време на земеделците. Вече не е нужно катеренето по стълби със слаби ръчни помпи – има по-добра алтернатива.

Какви видове електрически и бензинови пръскачи ще откриете в този сайт

Има няколко вида уреди за пръскане на посеви – те са електрически и бензинови. И двата вида имат значително по-голяма дебитност и капацитет на работа, което означава по-малко време в презареждане и повече време в пръскане.

Освен това вие можете да разчитате на удобство при работа, нещо на което нашите прадеди само са могли да се надяват. Сложете край на времето на неудобните, болезнени и крайно неефикасни пръскащи уреди.

Новото поколение уреди са не само по-ефикасни и добре построени, но са и в пъти по-надеждни в дългосрочен план. Тяхната работа е задвижена от малък, но мощен електрически електромотор, които има капацитета да извлече над 18 литра вода от резервоара в рамките на 15 минути.

Нуждата от презареждане е веднъж на 2 часа, което ви позволява да напръскате на 3 декара посеви. Благодарение на тях намалявате своята зависимост от физическото помпане и увеличавате своето умение и ефикасност – и то на доста добра цена.

Защо TeMax.bg ще ви помогне да изберете по-добър продукт

За екипът на TeMax е важно да всеки клиент да остане доволен от своето пазаруване. Затова нашите екипи полагат сериозни усилия при консултиране на хора, които не са сигурни от какво имат нужда.

Споделете с нас вашите нужди и това, за което искате да ползвате даден уред, и ние ще ви дадем възможно най-добрата препоръка спрямо споделеното с нас.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от