Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Шахти

Филтри

1-16 от 16 продукти

Филтри

1-16 от 16 продукти

Обилните дъждове и снегове могат да доведат до задържане на водата върху непропускливи екстериорни повърхности. За да се предотвратят подобен тип неприятности и свързаните с тях съществени усложнения, са разработени специални пособия за създаването на ефективни системи за отводняване и дренаж.

Шахтите заемат основно място в тези системи и без тях отводняването на улиците, градините и парковете би било съществено затруднено.

Имате нужда от шахта за своите двор или градина? В нашия асортимент можем да ви предложим избор от няколко бързи, качествени и ефективни решения в тази насока.

Шахти от TeMax – бърз и лесен монтаж, качество и добра цена

Това е кратката визитка на продуктовата категория, чието описание четете в момента. Тук наистина поместваме бързи решения за домакинството, които ще решат проблемите ви с отводняването веднъж завинаги. Това е възможно, благодарение на специалния ни подбор от продукти в категорията, които сме избрали с повишено внимание към качеството на изработка и вложен материал, както и крайно показаната ефективност при употреба на шахтата.

Тук ще откриете изключително практични решения, които често в пространството се търсят с наименования като готови ВиК шахти, канализационни шахти, дворни шахти, пластмасови шахти, а много често става въпрос за един и същ вид продукт. Тук ще откриете дворни сифони, решетки за универсални шахти, ревизионни шахти, водосъбирателни шахти, отводнителни шахти, както и практични, здрави и изгодни капаци за шахти. Всичко това в отлично качество и на супер изгодна цена от TeMax.bg

Една отводнителна система никога не би била завършена, без поставянето на ревизионна или отводнителна шахта (двата основни вида шахти). Шахтите могат да служат за проветряване на ВиК системата (обичайно те са с решетъчни капаци), за събиране на вода (при отводнителни системи), за осигуряване на достъп до ключови части на системата, с цел нейната ефективна поддръжка и т. н.

Все повече се разпространяват пластмасовите и изработените от PVC шахти, тъй като те са на доста изгодни цени, леки и лесни за монтаж са и същевременно вършат работата перфектно.

Защо да поръчате шахти от онлайн магазина на TeMax

Когато купувате продукти от нашия онлайн магазин, независимо дали става въпрос за артикули от настоящия раздел улуци и аксесоари или за която и да е от другите ни продуктови категории, вие всъщност залагате на перфектната комбинация от качество, ефективност и достъпност на стоките.

Това е основна грижа на TeMax.bg още от създаването на бранда и продължава да е приоритет на нашия екип, взел присърце мисията да предоставя достъп до широк асортимент от качествени артикули на достъпна за клиентите цена. Затова не се колебайте да поръчате отводнителни шахти дори и онлайн – с нас винаги ще спестите ценни средства, усилия и време.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от