Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Брадви и дръжки

Филтри

1-15 от 15 продукти

 1. БРАДВА 1000ГР 43СМ ФИБРО ДРЪЖКА FESTA
  БРАДВА 1000ГР 43СМ ФИБРО ДРЪЖКА FESTA
  32,99 лв.
 2. БРАДВА 1000ГР 45СМ ДЪРВЕНА ДРЪЖКА FESTA
  БРАДВА 1000ГР 45СМ ДЪРВЕНА ДРЪЖКА FESTA
  29,99 лв.
 3. БРАДВА 1500ГР 83СМ ДЪРВЕНА ДРЪЖКА FESTA
  БРАДВА 1500ГР 83СМ ДЪРВЕНА ДРЪЖКА FESTA
  39,99 лв.
 4. БРАДВА 2000ГР 90СМ ФИБРО ДРЪЖКА FESTA
  БРАДВА 2000ГР 90СМ ФИБРО ДРЪЖКА FESTA
  87,99 лв.
 5. БРАДВА 600ГР 36СМ ДЪРВЕНА ДРЪЖКА FESTA
  БРАДВА 600ГР 36СМ ДЪРВЕНА ДРЪЖКА FESTA
  23,99 лв.
 6. БРАДВА 600ГР 38СМ ФИБРО ДРЪЖКА FESTA
  БРАДВА 600ГР 38СМ ФИБРО ДРЪЖКА FESTA
  19,49 лв.
 7. БРАДВА-ЧУК ФИБРОСТ 4000ГР FESTA
  БРАДВА-ЧУК ФИБРОСТ 4000ГР FESTA
  69,99 лв.
Филтри

1-15 от 15 продукти

Нуждаете ли се от висок клас брадви, които да се превърнат във ваш незаменим помощник? Ние ви предлагаме изключително качествени асортименти, за които ви гарантираме, че ще ви дарят не просто с надеждност, но и дълъг експлоатационен период, на който да се наслаждавате години наред.

Нашите предложения са с ясен произход и при направата им участват материали, доказали своята издръжливост и устойчивост многократно.

Ако искате да се превърнете в собственик на брадва, с която лесно и безпроблемно да разсичате дърва за огрев или да подготвяте конструкции, то ние ви предлагаме да се възползвате от покупка в нашия онлайн магазин.

Цялото продуктово разнообразие е толкова богато, че на човек ще му е нужно време, за да разгледа всички артикули и да избере един от тях.

Брадви — безплатна консултация от TeMax

Ако изпитвате някакви затруднения, то бихте могли да се възползвате от нашата безплатна консултация. Ние ви осигуряваме помощ и съдействие във всеки един момент и сме в готовност да разрешим най-сложния за вас казус.

Онлайн магазинът е селектирал прецизно за вас висококачествени брадви, продукт на технологичното развитие на едни от най-успешните марки в цял свят. Те са толкова издръжливи и надеждни, че на вас няма да ви се налага да извършвате покупка на същия този артикул повторно.

Брадвите, които ще откриете в тази категория, са безценен помощник на човек. Без тяхното присъствие трудно ще можете да извършите ремонтна дейност. Нашите предложения се различават както по размер, така и по форма.

Бъдете разумни и се доверете на продуктите, за които ние ви гарантираме. Можете да пазарувате отвсякъде и по всяко едно време. Ако извършите поръчката си днес, то в рамките на два работни дни закупената брадва ще пристигне на посочения от вас адрес.

Ние знаем кое е най-доброто за нашите клиенти и се стремим да им го предложим на цена, достъпна за всеки от тях, така че да имате възможността да промените живота си, без да се налага да променяте банковите си сметки.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Варна, Бурга, Велико Търново, Пловдив, Плевен, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Габрово, Търговище, Пазарджик, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Враца, Монтана, Видин, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Перник, Ловеч, Смолян, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от