Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Домашни любимци

Филтри

1-32 от 438 продукти

Филтри

1-32 от 438 продукти

Има малко неща отвъд близките и роднините, които един човек може да обича толкова много колкото своите домашни любимци.

За да ви помогнем с грижата за вашите най-близки създания, екипът на TeMax.bg създаде категория, в която можете да откриете всичко за домашните любимци.

Всичко за домашните любимци – какво предлагаме

Ролята на тази категория, е да ви даде възможност да откриете правилните продукти за вашите любими домашни животни. Без значение дали е куче, котка, рибка или папагал, вие ще откриете правилната храна, клетка, постеля или други видове аксесоари за тях.

Това, което предлагаме може да се обобщи в категориите намиращи се тук, а именно:

Ако искате да разберете повече за отделните категории и това, което предоставяме, можете да посетите респективните страници, където ще видите повече детайли.

Това, което можем да гарантираме е качество, надеждност и безопасност за всички продукти, които ще видите тук при нас.

Като собственици на домашни любимци, екипът на ТеМакс уважава вашия стремеж към подобряване на условията на живот, затова и старателно подбираме всеки продукт.

Как ще разберете, че сте избрали правилно

Това, за което следите при избор на какъвто и да е продукт за куче, котка или друг вид домашен любимец, е това как те възприемат новата си придобивка. Харесва ли им? Интересуват ли се от нея? Как им се отразява на поведението?

Също както хората, така и животните имат вътрешни процеси, които се стимулират от външния свят. При хората ги наричаме емоции и чувства, а при животните ги наричаме поведение.

Следейки за поведението на вашето животно, вие ще добиете по-добра представата за това дали храна или шампоана, който сте му купили му харесва или го дразни.

Ако не сте сигурни и не ви се рискува, нашата препоръка е да попитате вашия ветеринарен лекар, който да ви напътства в правилната селекция на храна и други продукти.

Предимството на пазаруване от нас, е че цените ни са доста по-достъпни от тези на останалите магазини, като същевременно можем да гарантираме за произхода и качеството на всеки артикул.

Защо винаги можете да имате доверие на TeMax.bg

Причината хиляди хора да ни се доверяват всеки ден, е понеже вече имат опит с нас и знаят, че това, което виждат тук, е това, което получават.

Не само това – всеки от вас търсещ всичко за домашните любимци, ще намери сигурност, безопасност и колоритно разнообразие на доста добра цена.

Прочети повече
© 2023 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от