Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Домашни любимци

Филтри

1-32 от 404 продукти

Филтри

1-32 от 404 продукти

Има малко неща отвъд близките и роднините, които един човек може да обича толкова много колкото своите домашни любимци.

За да ви помогнем с грижата за вашите най-близки създания, екипът на TeMax.bg създаде категория, в която можете да откриете всичко за домашните любимци.

Всичко за домашните любимци – какво предлагаме

Ролята на тази категория, е да ви даде възможност да откриете правилните продукти за вашите любими домашни животни. Без значение дали е куче, котка, рибка или папагал, вие ще откриете правилната храна, клетка, постеля или други видове аксесоари за тях.

Това, което предлагаме може да се обобщи в категориите намиращи се тук, а именно:

Ако искате да разберете повече за отделните категории и това, което предоставяме, можете да посетите респективните страници, където ще видите повече детайли.

Това, което можем да гарантираме е качество, надеждност и безопасност за всички продукти, които ще видите тук при нас.

Като собственици на домашни любимци, екипът на ТеМакс уважава вашия стремеж към подобряване на условията на живот, затова и старателно подбираме всеки продукт.

Как ще разберете, че сте избрали правилно

Това, за което следите при избор на какъвто и да е продукт за куче, котка или друг вид домашен любимец, е това как те възприемат новата си придобивка. Харесва ли им? Интересуват ли се от нея? Как им се отразява на поведението?

Също както хората, така и животните имат вътрешни процеси, които се стимулират от външния свят. При хората ги наричаме емоции и чувства, а при животните ги наричаме поведение.

Следейки за поведението на вашето животно, вие ще добиете по-добра представата за това дали храна или шампоана, който сте му купили му харесва или го дразни.

Ако не сте сигурни и не ви се рискува, нашата препоръка е да попитате вашия ветеринарен лекар, който да ви напътства в правилната селекция на храна и други продукти.

Предимството на пазаруване от нас, е че цените ни са доста по-достъпни от тези на останалите магазини, като същевременно можем да гарантираме за произхода и качеството на всеки артикул.

Защо винаги можете да имате доверие на TeMax.bg

Причината хиляди хора да ни се доверяват всеки ден, е понеже вече имат опит с нас и знаят, че това, което виждат тук, е това, което получават.

Не само това – всеки от вас търсещ всичко за домашните любимци, ще намери сигурност, безопасност и колоритно разнообразие на доста добра цена.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Варна, Бурга, Велико Търново, Пловдив, Плевен, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Габрово, Търговище, Пазарджик, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Враца, Монтана, Видин, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Перник, Ловеч, Смолян, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от