Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Шкафове за баня с мивка

Филтри

1-32 от 35 продукти

Страница
 1. ДОЛЕН ШКАФ ЗА БАНЯ - PVC, СТЕНЕН, 60/45/50 СМ -25%
  ДОЛЕН ШКАФ ЗА БАНЯ - PVC, СТЕНЕН, 60/45/50 СМ
  Специална цена 299,88 лв. Редовна цена 399,99 лв.
 2. ДОЛЕН ШКАФ ЗА БАНЯ - PVC, СТЕНЕН, 60/47/55 СМ -19%
  ДОЛЕН ШКАФ ЗА БАНЯ - PVC, СТЕНЕН, 60/47/55 СМ
  Специална цена 399,88 лв. Редовна цена 498,99 лв.
 3. ДОЛЕН ШКАФ ЗА БАНЯ - PVC, СТЕНЕН, 90/45/55 СМ -16%
  ДОЛЕН ШКАФ ЗА БАНЯ - PVC, СТЕНЕН, 90/45/55 СМ
  Специална цена 499,88 лв. Редовна цена 598,99 лв.
 4. ДОЛЕН ШКАФ ЗА БАНЯ TESI - PVC, ЧЕРЕН, СТЕНЕН, 64/48/51 СМ -28%
  ДОЛЕН ШКАФ ЗА БАНЯ TESI - PVC, ЧЕРЕН, СТЕНЕН, 64/48/51 СМ
  Специална цена 779,88 лв. Редовна цена 1 087,99 лв.
 5. ДОЛЕН ШКАФ ЗА БАНЯ АЛЕН - PVC, СТОЯЩ, 55/42/85 СМ -7%
  ДОЛЕН ШКАФ ЗА БАНЯ АЛЕН - PVC, СТОЯЩ, 55/42/85 СМ
  Специална цена 249,88 лв. Редовна цена 270,99 лв.
 6. ДОЛЕН ШКАФ ЗА БАНЯ АРИЯ - PVC, СТОЯЩ, 50/40/85 СМ -16%
  ДОЛЕН ШКАФ ЗА БАНЯ АРИЯ - PVC, СТОЯЩ, 50/40/85 СМ
  Специална цена 249,88 лв. Редовна цена 298,99 лв.
Филтри

1-32 от 35 продукти

Страница

Обзавеждането на банята понякога се оказва дълъг и сложен процес, изискващ не малко от вашето време, прецизност, внимание, усет към детайла и средства. Често се налага хората да наемат проектанти, които да изработват 3Д проекти на отделните помещения от дома им, с цел добиване на цялостна представа за това как би изглеждал всеки отделен кът.

Ние от TeMax сме на мнение, че това е една излишна инвестиция, която лесно може да бъде прескочена. За целта е необходимо да посетите онлайн магазина ни или физически обект и ви обещаваме, че сами ще се уверите в това.

Какви долни шкафове за баня предлагаме

На ваше разположение са внимателно и прецизно подбрани долни шкафове за баня - с мивка или без, които са в състояние не просто да ви предложат удобство и комфорт, но също така да разчупят скучната обстановка в банята.

Ние вярваме, че банята не е просто място, където извършваме редицата водни ритуали, но и кът, в който успяваме да постигнем уединение след дългия работен ден, затова вложихме изключително много от времето си при подбора на висококачествените шкафове с мивка. Всяка една мебел е с доказан произход и дело на едни от най-утвърдените производители в световен мащаб.

Материали и размери

Материалите, взели участие при изработката, са устойчиви и издръжливи. Освен това са съобразени с това да се почистват изключително лесно и бързо, без да отнемат огромна част от времето на забързания и вечно ангажиран гражданин. Вярваме, че нашите мебели ще се превърнат в основен акцент в мокрото помещение и ще придадат така желаната завършеност.

Дизайните, с които разполагаме, са в състояние да отговорят подобаващо на индивидуалното ви търсене. Формите са крайно разнообразни и интересни. Материалите също се отличават един от друг, като едно е общото между тях – всички те са висок клас.

Долните шкафове за баня, които можете да намерите при нас са с различни размери, защото ние сме наясно че всяка баня има нужда от собствен дизайн. Предлагаме размери от 55 см до 80 см широчина. Ако имате затруднения винаги можете да се обърнете към наш консултант за съдействие.

Цената, която е необходимо да заплатите за нашите шкафове с мивка, със сигурност ще се впише в предварително заделения от вас бюджет. Ако имате някакви конкретни запитвания, то не се колебайте да се свържете с опитните ни служители. Те са радост ще ви съветват и консултират, така че изборът ви да се окаже възможно най-правилният.

Ние от TeMax сме подготвили за вас разнообразни шкафове с мивка, благодарение на които всяка една прекарана в банята минута, да ви носи така желаните уют, хармония и топлина. Доверете ни се и ви гарантираме, че изборът ви ще се окаже правилен!

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България

Прочети повече

Може ли онлайн да закупя долни шкафове за баня на кредит?

Да, в TeMax.bg може да се възползвате от възможността за закупуване на стоки за дома на кредит. Ние работим с доверен партньор в сферата на кредитирането, благодарение на което може да купите харесаните долни шкафове за баня на изплащане, без да се притеснявате за тяхната цена.
Единственото условие за прилагане на услугата е стоката, която сте избрали да надминава указаната от партньора ни сума. Може да се запознаете с конкретните указания в раздела „стоков кредит“ на сайта ни. В страницата на съответния продукт може да се запознаете с възможните периоди, лихвата и крайната сума.

 

Как да избера подходящи долни шкафове за баня?

Един от основните фактори при избора на долни шкафове за баня е разположението на водопроводните изводи. От това в известна степен ще се ограничи избора ви за начин на разпределение и разположение на мястото за съхранение в шкафа.
ВиК елементите може да детерминират и стила на шкафа. Така например при традиционен шкаф, който се монтира на пода, водопроводът няма да има такова значение, но ако шкафът се монтира на стената чрез скоби, нещата не стоят по същия начин. При избор на такъв модел шкафове трябва да се уверите, че ВиК инсталацията ви е подходяща за техния монтаж.

 

© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от