Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

От 03 до 04.12.22г. -17% на всички стоки. Отстъпката се начислява в количката.

Долни шкафове

Филтри

1-32 от 44 продукти

Страница
Филтри

1-32 от 44 продукти

Страница

Обзавеждането на банята понякога се оказва дълъг и сложен процес, изискващ не малко от вашето време, прецизност, внимание, усет към детайла и средства. Често се налага хората да наемат проектанти, които да изработват 3Д проекти на отделните помещения от дома им, с цел добиване на цялостна представа за това как би изглеждал всеки отделен кът.

Ние от TeMax сме на мнение, че това е една излишна инвестиция, която лесно може да бъде прескочена. За целта е необходимо да посетите онлайн магазина ни или физически обект и ви обещаваме, че сами ще се уверите в това.

Какви долни шкафове за баня предлагаме

На ваше разположение са внимателно и прецизно подбрани долни шкафове за баня - с мивка или без, които са в състояние не просто да ви предложат удобство и комфорт, но също така да разчупят скучната обстановка в банята.

Ние вярваме, че банята не е просто място, където извършваме редицата водни ритуали, но и кът, в който успяваме да постигнем уединение след дългия работен ден, затова вложихме изключително много от времето си при подбора на висококачествените шкафове с мивка. Всяка една мебел е с доказан произход и дело на едни от най-утвърдените производители в световен мащаб.

Материали и размери

Материалите, взели участие при изработката, са устойчиви и издръжливи. Освен това са съобразени с това да се почистват изключително лесно и бързо, без да отнемат огромна част от времето на забързания и вечно ангажиран гражданин. Вярваме, че нашите мебели ще се превърнат в основен акцент в мокрото помещение и ще придадат така желаната завършеност.

Дизайните, с които разполагаме, са в състояние да отговорят подобаващо на индивидуалното ви търсене. Формите са крайно разнообразни и интересни. Материалите също се отличават един от друг, като едно е общото между тях – всички те са висок клас.

Долните шкафове за баня, които можете да намерите при нас са с различни размери, защото ние сме наясно че всяка баня има нужда от собствен дизайн. Предлагаме размери от 55 см до 80 см широчина. Ако имате затруднения винаги можете да се обърнете към наш консултант за съдействие.

Цената, която е необходимо да заплатите за нашите шкафове с мивка, със сигурност ще се впише в предварително заделения от вас бюджет. Ако имате някакви конкретни запитвания, то не се колебайте да се свържете с опитните ни служители. Те са радост ще ви съветват и консултират, така че изборът ви да се окаже възможно най-правилният.

Ние от TeMax сме подготвили за вас разнообразни шкафове с мивка, благодарение на които всяка една прекарана в банята минута, да ви носи така желаните уют, хармония и топлина. Доверете ни се и ви гарантираме, че изборът ви ще се окаже правилен!

Прочети повече
© 2022 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от