Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Ножици за храсти и трева

Филтри

1-15 от 15 продукти

  1. НОЖИЦА ЗА ХРАСТИ 580-850ММ TEFLON FESTA
    НОЖИЦА ЗА ХРАСТИ 580-850ММ TEFLON FESTA
    42,99 лв.
  2. НОЖИЦА ЗА ХРАСТИ 580ММ TEFLON FESTA
    НОЖИЦА ЗА ХРАСТИ 580ММ TEFLON FESTA
    31,99 лв.
Филтри

1-15 от 15 продукти

Ножиците за храсти и трева са доста важен инструмент в арсенала на всеки любител градинар или професионален такъв.

Не е нужно да сте експерт или да разполагате с дългогодишен опит, за да прецените, че достъпа, който този вид ножици ви дават, не само улеснява вашата работа, но и я прави значително по-приятна.

Какъв вид ножица за храсти и трева да изберете

Това, какво ще изберете, изцяло зависи от условията ви на работа, както и специфични места до които имате труден достъп с друг вид инструменти.

Различните ножици за храсти и трева ви дават различен вид достъп и възможност за поддръжка на градината, като те се характеризират с издължени ножове за рязане.

Нещото, което ги прави толкова подходящи за работа с храсти и трева, е фактът, че имат закалени челюсти, чиято дължина дава голям достъп.

В комбинация с издължените дръжки, вие получавате един доста широко приложим инструмент, който може да се ползва целогодишно, без особено затруднение.

Издължените дръжки ви двата достъп, но и ви позволяват да скастряте значително по-дебели клонки, отколкото бихте могли с по-късните вариации. Това се дължи на основни физични закони и правилата на работа с лост от първи род – „дайте ми достатъчно дълъг лост и ще поместя Земята“, както гласи прочутият цитат на Архимед.

Важното нещо при работа с подобен вид ножица, е тя да се поддържа остра, тъй като честото ползване може лесно да затъпи иначе здравата стомана.

В зависимост от инструмента и от неговия клас, може да се наложи острене веднъж в сезон, което да снеме съвсем малко от материала на ножицата, като така да направи работата ви значително по-лесна.

Различните видове ножици за храсти и трева

В нашия онлайн магазин има два основни вида ножици за храсти и трева, такива на акумулаторна основа и такива за ръчна употреба.

Ръчните ножици разполагат с дълги дръжки и се управляват с равномерно движение между двете дръжки, докато акумулаторните ножици използват силата на електромоторите и тока, за да свършат същата работа.

Формата и размера на акумулаторните ножици наподобява малък ръчен инструмент, който е невероятно полезен за довършителна градинска работа. Лесно се ползва за фино оформление на храсти, както и за премахването на фина трева покрай дървета, телени огради или фасади на сгради.

Какво ви дава TeMax.bg при пазаруване

Това, което можем да ви дадем при пазаруване от нашия онлайн магазин, е гаранция за вашата покупка, без значение от кой клас е тя.

Ако вашето пазаруването е извършено през нашия електронен портал, вие получавате мигновен достъп до помощния ни център, където можете да зададете вашите въпроси или да получите повече информация за конкретен продукт.

Прочети повече
© 2023 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от