Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Ножици за храсти и трева

Филтри

1-14 от 14 продукти

  1. НОЖИЦА ЗА ХРАСТИ 580-850ММ TEFLON FESTA
    НОЖИЦА ЗА ХРАСТИ 580-850ММ TEFLON FESTA
    44,99 лв.
  2. НОЖИЦА ЗА ХРАСТИ 580ММ TEFLON FESTA
    НОЖИЦА ЗА ХРАСТИ 580ММ TEFLON FESTA
    33,99 лв.
Филтри

1-14 от 14 продукти

Ножиците за храсти и трева са доста важен инструмент в арсенала на всеки любител градинар или професионален такъв.

Не е нужно да сте експерт или да разполагате с дългогодишен опит, за да прецените, че достъпа, който този вид ножици ви дават, не само улеснява вашата работа, но и я прави значително по-приятна.

Какъв вид ножица за храсти и трева да изберете

Това, какво ще изберете, изцяло зависи от условията ви на работа, както и специфични места до които имате труден достъп с друг вид инструменти.

Различните ножици за храсти и трева ви дават различен вид достъп и възможност за поддръжка на градината, като те се характеризират с издължени ножове за рязане.

Нещото, което ги прави толкова подходящи за работа с храсти и трева, е фактът, че имат закалени челюсти, чиято дължина дава голям достъп.

В комбинация с издължените дръжки, вие получавате един доста широко приложим инструмент, който може да се ползва целогодишно, без особено затруднение.

Издължените дръжки ви двата достъп, но и ви позволяват да скастряте значително по-дебели клонки, отколкото бихте могли с по-късните вариации. Това се дължи на основни физични закони и правилата на работа с лост от първи род – „дайте ми достатъчно дълъг лост и ще поместя Земята“, както гласи прочутият цитат на Архимед.

Важното нещо при работа с подобен вид ножица, е тя да се поддържа остра, тъй като честото ползване може лесно да затъпи иначе здравата стомана.

В зависимост от инструмента и от неговия клас, може да се наложи острене веднъж в сезон, което да снеме съвсем малко от материала на ножицата, като така да направи работата ви значително по-лесна.

Различните видове ножици за храсти и трева

В нашия онлайн магазин има два основни вида ножици за храсти и трева, такива на акумулаторна основа и такива за ръчна употреба.

Ръчните ножици разполагат с дълги дръжки и се управляват с равномерно движение между двете дръжки, докато акумулаторните ножици използват силата на електромоторите и тока, за да свършат същата работа.

Формата и размера на акумулаторните ножици наподобява малък ръчен инструмент, който е невероятно полезен за довършителна градинска работа. Лесно се ползва за фино оформление на храсти, както и за премахването на фина трева покрай дървета, телени огради или фасади на сгради.

Какво ви дава TeMax.bg при пазаруване

Това, което можем да ви дадем при пазаруване от нашия онлайн магазин, е гаранция за вашата покупка, без значение от кой клас е тя.

Ако вашето пазаруването е извършено през нашия електронен портал, вие получавате мигновен достъп до помощния ни център, където можете да зададете вашите въпроси или да получите повече информация за конкретен продукт.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Варна, Бурга, Велико Търново, Пловдив, Плевен, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Габрово, Търговище, Пазарджик, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Враца, Монтана, Видин, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Перник, Ловеч, Смолян, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от