Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Декоративни XPS первази

Филтри

1-32 от 40 продукти

Страница
Филтри

1-32 от 40 продукти

Страница

Первазите за под или таван са сред най-подценяваните и същевременно важни декоративни финишни работи за един дом. Без тях много неща няма да изглеждат завършени, което е особено неприятно, за тези от нас, които целят да постигнат възможно най-добрият вид за своя дом.

За щастие от TeMax.bg направихме колекция от специални на вид декоративни XPS первази на отлично ниска цена.

С тях вие можете да изразите вътрешната си креативна природа, а с добавени цветове и боядисване на основата, вие реално разполагате с нещо наистина уникално и ваше.

Това е особено важно за тези от вас, които целят да постигнат хармония в дома си – ние предлагаме своите продукти на доста ниски цени, за да може наистина всеки да трансформира дома си за часове.

Защо да изберете именно тези декоративни XPS первази

Новите декоративни XPS первазите са специален клас первази направени от екстрадиран пеностерол, което в вид пластмаса, която е особено лека и пълна с въздух. Тя е лесна за обработка, рязане и оформяне, което помага за монтажната дейност.

Поради лекотата на обработка на самия материал, вие можете с лекота да постигнете много красиви резултати, за кратко време, без да се налага да правите реалистичен компромис с крайните резултати.

Особено важно е и тези елементи да бъдат леки за монтаж както и да не тежат. За разлика от оригинални продукти, които са направени от тежък гипс, тези продукти са особено леки.

Това означава две неща за вас – че няма да ви болят ръцете, когато ги монтирате, и че не се изискат сериозни монтажни способи освен подходящи лепило на акрилна основа.

Кога се ползват такива первази

Новите декоративни XPS первази се ползват за изцяло декоративна цел, като могат да изразят красотата на вашето помещение или просто да скрият лоша линия или неравност между тавана и стената.

Основната им работа е да позволят на потребителя да украси своето пространство както прецени. Затова при нас можете да намерите особено орнаментирани первази, както и семпли первази само с един скат.

Те имат гладка долна част, която перфектно пасва към стената, без нужда от преправяне, за да прилепне плътно към стената и тавана едновременно.

Защо от TeMax.bg се стараем толкова

Причината екипът на TeMax.bg да се старае толкова много, е понеже за нас е отговорност да предоставяме на своите клиенти наистина висококачествени покрития за стена и таван, но на ниска цена.

Тук вие можете да намерите всевъзможни продукти от всякакви материали използвани на много места в света. Изберете правилно още сега и разберете защо сме номер едно в България.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от