Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Дребни помощни аксесоари

Филтри

1-32 от 175 продукти

Филтри

1-32 от 175 продукти

В обзавеждането на един дом дори най-малките елементи имат голямо значение.

Те влияят върху естетиката на интериора и ви осигуряват необходимия комфорт за да се чувствате добре у дома. Както се казва, „дяволът е в детайлите“.

Ето защо от TeMax.bg подбрахме за вас пълна гама от дребни помощни аксесоари, за да направите своя дом още по-уютен и комфортен срещу невероятно достъпни цени.

В началото на обзавеждането на вашия дом може да не сте предполагали колко ценни и необходими са аксесоарите, но в даден момент ще изпитате нуждата от тях.

Винаги можете да поръчате от нашия онлайн магазин бързо и лесно, без да напускате уюта на дома, като се възползвате от промоционалните отстъпки, които предлагаме.

Какви дребни помощни аксесоари ще откриете при нас

Сред нашите колекции от текстил и домашни потреби ще намерите всички необходими аксесоари за един функционален дом.

За нас „достатъчно“ не е достатъчно, затова предлагаме дори продукти, от които не сте подозирали, че имате нужда. Те ще ви осигурят по-високи нива на комфорт, отколкото сте очаквали, че е възможно.

При нас ще откриете богата гама дребни аксесоари за дома, които включват:

 • Етажерки;
 • Органайзери;
 • Пепелници;
 • Запалки и горелки;
 • Джобно ножче;
 • Кутия за хляб;
 • Дозатори за бутилки;
 • Лопатка за ядки;
 • Държач за домакинска хартия;
 • Метеорологична станция;
 • Термометри.

Разнообразието от домашни потреби, които предлагаме, включва и различни продукти за почистване, както и консумативи за готвене и кутии.

Предоставяме ви всичко необходимо, за да се превърне домакинската ви работа в лесно и приятно изживяване.

Продуктите се отличават с функционалност и качество, но и елегантен външен вид, който ще се впише хармонично в естетиката на вашия интериор.

От каквито и дребни помощни аксесоари да се нуждаете, при нас ще намерите варианти, подбрани от световноизвестни марки с доказано качество.

Те притежават дълъг експлоатационен срок. За да подплатим думите си с доказателство, предлагаме гаранция към всеки продукт.

Аксесоарите правят дома ви по-функционален и по-уютен и улесняват изпълнението на ежедневните задачи. Те са малка, но есенциална част от всеки модерен дом.

TeMax.bg – всичко за идеалния дом

Главният ни стремеж е да осигурим на клиентите си неизчерпаемо разнообразие от продукти, които да покрият всички нужди и изисквания на индивидуалния потребител.

Няма нужда да търсите повече, защото при нас ще намерите всичко необходимо за пълното обзавеждане на вашия дом.

Знаем колко важни са детайлите, затова обръщаме внимание и на най-малките елементи от интериора.

Обзаведете своя дом с качествени продукти на изключително изгодни цени от TeMax.bg.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Варна, Бурга, Велико Търново, Пловдив, Плевен, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Габрово, Търговище, Пазарджик, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Враца, Монтана, Видин, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Перник, Ловеч, Смолян, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от