Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Ютии

Филтри

1-4 от 4 продукти

Филтри

1-4 от 4 продукти

Гладенето може да бъде много неприятна и времеемка задача, особено ако ютията, с която се извършва, не е в услуга на гладещия. Само когато попаднете на качествена ютия, може да разберете, че всъщност гладенето не е толкова досаден процес и много лесно може да се превърне в задачка, изпълнявана с лекота и дори доза удоволствие.

За целта в TeMax.bg в раздела с дребни електроуреди сме подготвили цял асортимент с качествени ютии, от които да изберете подходящ модел за замяна на старата неефективна ютия.

Ютии с пара за експресни и винаги гладки резултати

Писнало ви е да прекарвате сутринта си в сякаш продължаващо вечно гладене на една единствена риза или рокля от изкуствена материя, която някак устоява под напора на високата температура на ютията, непозволявайки постигането на търсения идеално гладък резултат? Не се примирявайте с незадоволителната работа на старата ютия – има начин да се справите с проблема и да започнете да поддържате истински спретнати и по безупречни тоалети.

Тук ще откриете качествени ютии, работещи на пара, които ще са първите ви помощници за постигане на идеално гладки визии с перфектен завършек. Снабдяваме асортимента на нашите магазини с домашни електроуреди за гладене от надеждни производители. Уредите, които ще откриете тук са едни от най-добрите предложения в съответните ценови класове.

Не е необходимо ютията да е скъпа, за да е качествена. А също така не всяка ютия с по-голяма цена е наистина качествена. Тук обаче ще откриете търсената ефективност на супер достъпна цена, чиято изгодност се измерва от перфектното съотношение между качеството и сумата. Затова побързайте да поръчате онлайн от TeMax.bg, а ние ще се погрижим да получите своята нова ютия възможно най-скоро и безпрепятствено.

Както в нашия онлайн магазин, така и във физическите ни такива, според наличностите към конкретния момент, ще можем да ви предложим стандартни ютии с опция „пара“, мини ютия, парогенераторна ютия, ютии с керамични плочи с незалепващо покритие и други най-

Как да изберем хубава ютия

Няколко са важните спецификации, за които да съблюдавате и те се обобщават в 3 аспекта - безопасност, ефективност и лекота на работа.

За пълната безопасност е важно ютията да разполага с автоматично изключване след изтичане на немалко време от включването ѝ. За да бъде ефективна, е необходимо работната плоча да се загрява бързо и да не залепва, а парата да се разпръсква равномерно, без да оставя мокри петна. За удобство при работа имат значение ергономичността на уреда и неговото тегло.

С TeMax изборът винаги е правилен, особено когато искате да закупите електроуред на цена, която отговаря на предложеното качество. Затова не се колебайте, а направете своята поръчка – ние ще се погрижим за останалото.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от