Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Модулни системи

Не можем да намерим продукти, отговарящи на селекцията.

Модулната спалня е идеалното решение за бърз и надежден начин за едно семейство да обзаведе своя дом.

Макар и изложените тук модулни спални да не са нова концепция, нашата селекция представлява един модерен и свеж поглед към начинът, по който едно семейство може да подходи към обзавеждането на своята спалня.

За да помогнем на всеки търсещ ефикасен и практичен начин да оборудва спалнята си, екипът на TeMax.bg създаде специална селекция от продукти с оригинален и стилен вид.

Какво представляват модерните модулни спални

Модерните модулни спални се различават от старите и класически варианти със значително по-голямата си гъвкавост при избор на позиция на мебелите.

Развитието в производствените процеси на мебели, откриването на нови технологии и материали, правят модерната спалня по-лека, издръжлива и достъпна като цена от класическите.

Това отваря вратите за достигането на първокачествени продукти до всяко семейство в страната и то с помощта на TeMax.bg.

Модулните спални могат да са съставени от два или повече вида мебели в един комплект, като задължително е леглото, гардероба и някакъв вид мебел от двете страни на самата спалня.

Можете да изберете между скрин или гардероб, както и можете да изберете да имате и двете, заедно с леглото и мека кушетка в основата на леглото.

Избор на идеалната модулна спалня за дома

Изборът на една модулна спалня за дома може да е причина за стрес в младото семейство, най-вече защото възможностите пред тях изглеждат безкрайни.

Най-важното е да ограничите своя избор до личните си нужди и предпочитания – замислете се за това, което винаги ви е било нужно и ви е липсвало.

Намерете го в някои от модулните комплекти и го адаптирайте към своята визия, за да получите един задоволителен завършек на иначе трудната за улавяне и осъществяване идея.

Фокусирайте се над практичността, естетика е гарантирана, като е важно да изберете нещо, което ви се струва красиво, за да му се наслаждавате всеки път, когато го видите.

След това обърнете внимание на размерите на модулната селекцията, тя може да заема повече пространство отколкото можете да си позволите.

Изберете точно това, от което имате нужда и оставете другото настрана, така ще разполагате само с есенциалните неща за създаване на комфорт във вашата спалня.

Какво превърна TeMax.bg в онлайн магазин №1 за дома

Онова, което помогна за изстрелването на нашата популярност е педантичността, с която подхождаме при създаването на всяка категория и всяка селекция.

Разчитаме на експертизата на нашите екипи да селектират единствено най-подходящите за нашите клиенти продукти, така може да гарантираме качеството, за което хиляди хора идват всеки ден.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Варна, Бурга, Велико Търново, Пловдив, Плевен, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Габрово, Търговище, Пазарджик, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Враца, Монтана, Видин, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Перник, Ловеч, Смолян, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от