Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

Модулни спални обзавеждания - готовите индивидуални решения

Човек прекарва голяма част от времето в дома си именно в любимата спалня. Затова трябва да обърнем специално внимание на подредбата на това помещение. Модулните мебели са едно добро решение и правят помещението възможно най-функционално и удобно за потребителя. В процеса на проектиране на стаята, с помощта на модули, е важно да знаете някои тънкости на тяхното приложение.

Модулни мебели за спалня

Независимо от предпочитанията ви за стил, дизайн и цвят на мебелите за спалнята, условието, което трябва да изпълните в обзавеждането, е да си създадете приятна, уютна и функционална атмосфера в помещението. Накратко, прекараното време в това релаксиращо помещение трябва да ви носи удовлетворение и пълен релакс.

Селекцията от обзавеждане е доста голяма, като изборът може да варира между кутия, вградена или модулна мебел за спалня. Модулните системи ви позволяват да развихрите въображението си и да регулирате интериора по начина, по който желаете. Обикновено са със стандартни размери, но вземайки предвид конфигурацията на стаята, имате опции за пренареждане, за добавяне на различни елементи от спалните мебели – гардероби, скринове, нощни шкафчета, тоалетки и други. 

Ако спалното ви помещение е в малко по нестандартна форма и размери, разполагате с ниши и ъглови пространства, тогава помислете за модулни системи с ъглова конфигурация. Те са компактни и спестяват много място. 

Модулни спални обзавеждания

Предимства на модулното спално обзавеждане

 

Модулните системи имат редица предимства, сравнявайки ги с останалите видове продукти:

  • Те са най-добрата алтернатива за бързо обзавеждане, когато сте притиснати с времето. Също така може да се каже, че едно добро, стандартно решение за обзавеждане на спалнята.
  • функционалността на модулните системи е много важен плюс, който не може да бъде пренебрегнат. Осигурява безпроблемно разделение на спалното пространство на желаните зони. В случай, че холът е в съседство, бихте могли да разделите двете помещения с помощта на модулно шкафче, модулна етажерка или друг елемент.
  • този тип мебели са мобилни – лесно могат да бъдат преместени в друго помещение или в друг апартамент, както и да бъдат реорганизирани.
  • компонентите от модулен тип са удобни при обзавеждането на малки площи. Има богат избор от модули с различни размери, които могат да се впишат хармонично в спалното пространство. Освен това, винаги на по-късен етап могат да се закупят допълнителни елементи.
  • евтини са.

Модулни спални обзавеждания - готови индивидуални решения

 

Въпреки повечето предимства, трябва да посочим и недостатъците на модулните мебели за спалня. Основният, който не се харесва много на потребителите, е, че трябва да „нагодим“ пространството към мебелите, а не обратното. Може да се изтъкне също, че компонентите се изработват в по-опростен стил, без употреба на по-интересни орнаменти и шарки, и обикновено се използват ПДЧ или МДФ. 

Помислете за модулни системи при обзавеждането на спалнята, като разгледате детайлно предложенията на пазара. Ако се спрете на този тип готови решения, може да си спестите доста финанси и главоболия от гледна точка на проектиране, сглобяване и представяне на крайния вариант. 

Назад към всички статии
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от