Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Основни строителни материали

Филтри

1-10 от 10 продукти

Филтри

1-10 от 10 продукти

Строителната индустрия в България е една от най-големите и добре развити на Балканите. Затова нашият екип реши да направи специална селекция от всички основни строителни материали, от които един строеж може да се нуждае.

Нашите цени са подходящи както за пазаруване на едро, така и за частни потребители, чийто проекти нямат нужда от толкова висок обем от материали.

Ако имате нужда от добра селекция от висококачествени продукти за вашия строеж, то TeMax.bg със сигурност има подобаващи предложения за вас.

Всички основни строителни материали за един проект

Това, с което се гордеем най-много е фактът, че всеки потребител може да намери нужните продукти за своя проект. При нас ще откриете:

Всеки продукт си има своето приложение, затова и целта ни е да ви предоставим всички възможно разновидност на един конкретен продукт. При нашите газобетонови предложения вие можете да откриете често срещани и рядко срещани размери и дебелини.

При бордюрите може да откриете и различни модели, с които да прецизирате спецификите на своя проект и на строителната си дейност. Заедно с тези продукти, можете да намерите и специализирани лепилни и смеси за сухо и мокро строителство.

Когато сигурността идва на първо място

Строителната индустрия зависи от сигурността на своя свършен продукт, а тя идва не само от технологиите на конструкция, но и от качеството на основните материали.

Затова нашият екип залага специално на работа с доказани български и чуждестранни производители на всички основни строителни материали. Тяхната здравина със сигурност се отразява на крайния продукт.

Като източник на добри услуги вече 20 години, ТеМакс проверява всички своите предложения за техните технически качества. Това важи с пълна сила и за тези продукти, именно заради тяхната важност за завършване на всеки проект в срок и в бюджет.

Начинът, по които гарантираме, че това, което ще закупите ще бъде топ качество, е като следим внимателно техническите характеристики на всяка доставка.

Когато поръчате от наш централен склад, вие ще получите вече проверени продукти, с които можете спокойно да завършите своята дейност без притеснение.

Качеството не спи, нито ние – TeMax.bg

За нас е от огромно значение вие да останете доволни – най-вече заради репутацията, която градим вече 20 години. Когато става дума за строителство ние не си спестяваме усилията да проверим всеки елемент, за да сме напълно сигурни, че вашата покупка ще задоволи и вашите лични изисквания за качество и надеждност.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от