Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Бордюри

Филтри

1-3 от 3 продукти

Филтри

1-3 от 3 продукти

Оформянето на една градина може да се случи не само чрез оформянето на почвата и растенията върху нея, но и чрез поставянето на бордюри и други подобни способи.

За много от вас се изисква именно това – да се направи правилната преценка за формата на двора и колкото по-рано подходите правилно, толкова по-добре за правилните резултати.

Ако нямате опит в сферата на употребата на основни строителни материали за целите на градинарството, то този текст ще ви помогне да разберете как новите градински бордюри ще направят вашата градина по-добра от всякога.

Колко вида бордюри има на пазара

На пазара има няколко основни вида бордюри – има такива направени от бетон, такива направени от цимент и такива направени от тухла. Основната разлика между тях е завършека, естетиката и това с каква лекота те могат да се манипулират.

Ако искате да намерите продукт, който е лесен за рязане и оформяне според вашите цели, или такъв, който се предлага под различни форми за да не се налага да го режете, то това е селекцията за вас.

При нас можете да намерите не само бордюри за градина, но също така паркинг елементи направени от зелена издръжлива пластмаса и бетон.

Какви са ползите на стабилните бордюри

Да се върнем на първоначалния си въпрос – как един бордюр може да ви помогне да оформите градината си. Много градинари имат проблем с това да задържат градината си и нейната ливада далеч от паважа, плочките на пътеката или плочата пред къщата.

Това е понеже не се поставят достатъчно големи градински бордюри, които да ограничат прехода на тревата към бетона. Те трябва да бъдат не много високи, но достатъчно широки към градината, за да изградят място, на което няма почва.

Това ще ограничи способността на растенията да мигрират към паважа, което значително ще намали вашата намеса при почистване на пътеките с всеки изминал сезон.

Самите бордюри изгражда ясна и лесно забележима граница между природата и това, което е вашия дом, като по този начин ви позволяват да обособите пътеките си.

С тях не ви се налага толкова много рязане на храсти и трева, които се опитват да мигрират към дома ви, а това намалява тяхната нарушителна сила над бетона или паважа.

Защо всички пазаруват от TeMax.bg

Причината хиляди хора да пазаруват от TeMax.bg всеки месец, е понеже нашата слава се предава от уста на уста. Ако искате да пазарувате от компания, която хиляди хора предпочитат, то вече сте тук.

Ние работим в множество сектори, в това число градинските и секторите за груби и основни строителни материали.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от