Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Детски и бебешки легла

Не можем да намерим продукти, отговарящи на селекцията.

Първото истински самостоятелно легло на едно дете е особено важна част от неговия живот. Чрез него то се научава на самостоятелност, да разчита на себе си, и най-вече на по-добра представата за околната среда.

Всяко семейство рано или късно купува собствено легло за своето дете, затова TeMax.bg направи специален каталог от детски легла, за да помогне с вашето пазаруване.

При нас ще намерите не само едноетажни, но и двуетажни легла, идеални както за лагери, така и за комбинирана стая за повече от едно дете.

Какви детски легла предлагаме

В този каталог можете да намерите от най-семплите и лесни за сглобяване единични легла за деца, то двуетажни легла с полегата или вертикална стълба.

Можете също така да намерите комбинирани легла, които позволяват за складирането на дрехи в лесни за достигане шкафове.

Вие също така ще намерите:

  • Кошара за бебе с чекмеджета;
  • Т-образно двуетажно легло;
  • Бебешки легла тип „люлка”;
  • Легла със секретен шкаф под матрака;
  • Легла за двулицев и ендолицев матрак.

Можете също така да изберете сред богата селекция от цветове, комбинация от цветове или шарки за всяко легло. С всеки избор ви доближаваме до идеалната форма на леглото, така че вие и вашето дете да останете доволни дълго време.

Важни подробности при избиране на детско легло

За избирането на идеалното легло за вашето дете е важно първо да вземете предвид неговата възраст, неговите потребности и това как точно искате да го възпитате.

Някои легла позволяват комбинирането на легло и бюро в едно, като събират всичко нужно за едно дете на едно място. Това е идеален избор за малки детски стаи и проекти, при които пространството е ограничено.

Важно е да обърнете внимание на възможността за допълнителното складиране на дрехи както и играчки, особено ако стаята е малка, а играчките са много.

Необходимо е да вземете предвид осветлението на помещение, мястото на прозорците и врата, както и възрастта на детето.

Ако вашия малчуган вече надвишава 7 години, то тогава предвидете пространство и за бюро, за да се изгради навика на систематизиране на знанието.

Защо да се доверите на изборите на TeMax.bg

Това, което отличава изборите, които TeMax.bg от тези на другите компании за детско обзавеждане и магазини за мебели, е фактът, че ние не само продаваме детски легла, а на факта, че продава всичко, от което можете да имате нужда.

При нас можете да закупите аксесоари за колата, в това число нови гуми, можете да закупите инструменти, оборудване, ресурси за строене и ремонт, както и цяла плеяда от какви ли не предложения.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Варна, Бурга, Велико Търново, Пловдив, Плевен, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Габрово, Търговище, Пазарджик, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Враца, Монтана, Видин, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Перник, Ловеч, Смолян, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от