Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

От 03 до 04.12.22г. -17% на всички стоки. Отстъпката се начислява в количката.

Детски и бебешки легла

Филтри

1-1 от 1 продукти

Филтри

1-1 от 1 продукти

Първото истински самостоятелно легло на едно дете е особено важна част от неговия живот. Чрез него то се научава на самостоятелност, да разчита на себе си, и най-вече на по-добра представата за околната среда.

Всяко семейство рано или късно купува собствено легло за своето дете, затова TeMax.bg направи специален каталог от детски легла, за да помогне с вашето пазаруване.

При нас ще намерите не само едноетажни, но и двуетажни легла, идеални както за лагери, така и за комбинирана стая за повече от едно дете.

Какви детски легла предлагаме

В този каталог можете да намерите от най-семплите и лесни за сглобяване единични легла за деца, то двуетажни легла с полегата или вертикална стълба.

Можете също така да намерите комбинирани легла, които позволяват за складирането на дрехи в лесни за достигане шкафове.

Вие също така ще намерите:

  • Кошара за бебе с чекмеджета;
  • Т-образно двуетажно легло;
  • Бебешки легла тип „люлка”;
  • Легла със секретен шкаф под матрака;
  • Легла за двулицев и ендолицев матрак.

Можете също така да изберете сред богата селекция от цветове, комбинация от цветове или шарки за всяко легло. С всеки избор ви доближаваме до идеалната форма на леглото, така че вие и вашето дете да останете доволни дълго време.

Важни подробности при избиране на детско легло

За избирането на идеалното легло за вашето дете е важно първо да вземете предвид неговата възраст, неговите потребности и това как точно искате да го възпитате.

Някои легла позволяват комбинирането на легло и бюро в едно, като събират всичко нужно за едно дете на едно място. Това е идеален избор за малки детски стаи и проекти, при които пространството е ограничено.

Важно е да обърнете внимание на възможността за допълнителното складиране на дрехи както и играчки, особено ако стаята е малка, а играчките са много.

Необходимо е да вземете предвид осветлението на помещение, мястото на прозорците и врата, както и възрастта на детето.

Ако вашия малчуган вече надвишава 7 години, то тогава предвидете пространство и за бюро, за да се изгради навика на систематизиране на знанието.

Защо да се доверите на изборите на TeMax.bg

Това, което отличава изборите, които TeMax.bg от тези на другите компании за детско обзавеждане и магазини за мебели, е фактът, че ние не само продаваме детски легла, а на факта, че продава всичко, от което можете да имате нужда.

При нас можете да закупите аксесоари за колата, в това число нови гуми, можете да закупите инструменти, оборудване, ресурси за строене и ремонт, както и цяла плеяда от какви ли не предложения.

Прочети повече
© 2022 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от