Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Комплекти инструменти за градината

Филтри

1-5 от 5 продукти

Филтри

1-5 от 5 продукти

Инструментите за градина са неизменна част от поддръжката на всяко дворно пространство. Те спомагат за правилното му функциониране и без тяхното наличие на човек би му се наложило да се възползва от услугите на фирма за озеленяване. Ние знаем кое е най-доброто за вас и ви го предлагаме тук и сега.

В категорията инструменти за обработване на почва сме ви селектирали всякакви видове гребла, лопати, вили и други, с помощта на които имате възможността да се радвате на приветлива и добре изглеждаща градина. В нашия онлайн магазин ще откриете единствено висок клас съоръжения, които са плод на едни от най-известните световни марки. Всеки продукт в TeMax е с ясен произход и ние сме в готовност да ви информираме за неговата функционалност.

В случай, че имате някакви запитвания, независимо какви, то не се колебайте да се свържете със сътрудник от онлайн магазина, който ще ви отговори на всеки един ваш въпрос. Инструментите за обработване на почва се отличават един от друг, спрямо предназначение, цена, качество, дизайн или друго.

Тяхната основна цел е да улеснят вашия процес, свързан с обработването на двора или градината. Ние знаем кое е най-доброто за вас и ви го предлагаме на цени, достъпни за масовия потребител. Имате възможността да промените живота си, без да се налага да променяте банковата си сметка. Бъдете разумни и се доверете на изборът, който след време ще се окаже правилен.

Инвестирайте парите си в инструмент, който да ви осигури дълъг експлоатационен период и автоматично да премахне необходимостта от скорошна подмяна. Бъдете разумни и заложете на правилното!

В тази категория сме ви селектирали не малко на брой артикули, които да ви бъдат полезни при поддръжката на вашите градини. Тук ще откриете наистина многообразие от градински кошове, компостери, плодоберачи. Всички те са селектирани прецизно, така че да задоволят вкусовете и предпочитанията дори на най-капризните и взискателни клиенти.

Ние знаем кое е най-доброто за вас и ви го предлагаме тук и сега. Ако искате да се превърнете в наистина качествен продукт, то значи сте попаднали на правилното място. В онлайн магазина TeMax имате възможност да инвестирате в качество, което дори не е в състояние да промени банковите ви сметки. Доверете се на нас, защото ние знаем кое е най-доброто за вас и ви го предлагаме на цени, достъпни за масовия потребител.

Какво още ще откриете в тази категория?

Тази категория е създадена за хора, които винаги пропускат да си закупят важни за градината пособия. Благодарение на продуктите в нея, то вие имате възможността да се справяте с обирането на плодовете по възможно най-лесния, приятен и забавен начин. Освен това градинските кошове са от изключително важно значение за това всяко нещо в дворното пространство да бъде поставено на място, предназначено за него.

Ние ви осигуряваме възможност да превърнете градините и дворовете си в Рай, който се намира на земята. Успяхме да въведем балансирано съотношение между качество и цена, което достига до вас. По този начин създаваме трайни и коректни взаимоотношения с нашите клиенти и те в не малко от случаите ние сме сериозна предпоставка за това да влезете в градината с широка усмивка и изпълващо ви желание.

Доверете се на нас, защото ние знаем кое е най-доброто за вас и ви го предлагаме на цени, достъпни за масовия потребител. TeMax е вашият правилен избор!

В тази категория сме ви подбрали множество инструменти за рязане и подрязване. Богатата палитра се състои от ножица за храсти, ножица за подрязване, лозарска ножица и много други. Всички артикули са тествани многократно и са доказали издръжливостта си не веднъж. Това е една от основните предпоставки ние да ви обещаваме дълъг експлоатационен период и надеждност, в които и сами ще се убедите.

Рязане и подрязване – инструменти, които ще ви осигурят удобство и комфорт

В нашия онлайн магазин са селектирани не малко на брой инструменти, които имат за цел да ви осигурят пълноценно удобство и комфорт, докато полагате грижи за поддръжката на дворовете и градините. С помощта на разнообразните ножици, то вие лесно и безпроблемно се справяте с подрязването.

Инструментите са създадени по модел, който изцяло да пасва на ръката. Можете да боравите с тях часове наред, без да се притеснявате, че ще ви създадат неудобство или комфорт. Ние знаем кое е най-доброто за вас и ви го предлагаме на цени, достъпни за масовия потребител.

Успяхме да постигнем балансирано съотношение между качество и цена, от което всички вие да се възползвате тук и сега. Не е нужно да променяте банковите си сметки, за да се превърнете в собственик на някой от инструментите за рязане и подрязване. Гарантираме ви, че тези ножици ще се погрижат по възможно най-добрия начин за вашите лозя, цветя, храсти или декоративни дървета.

В онлайн магазина ни ще откриете единствено продукти, които са дело на едни от най-известните световни марки. При направата им са използвани висок клас материали, тествали издръжливостта и устойчивостта си многократно. Предлагаме ви съвършено селектирана палитра, за която си заслужава да отделите част от свободното си време и да се запознаете отблизо с продуктите, от които е създадена.

Ние ви предлагаме, вие избирате. Бъдете разумни и се доверете на качеството, достигащо до вас на изключително достъпни и ниски цени.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Варна, Бурга, Велико Търново, Пловдив, Плевен, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Габрово, Търговище, Пазарджик, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Враца, Монтана, Видин, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Перник, Ловеч, Смолян, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от