Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Машини за заточване на вериги

Филтри

1-1 от 1 продукти

Филтри

1-1 от 1 продукти

Ефикасността на рязане на една моторна резачка зависи както от нейния оператор, така и от остротата на нейната верига. Въпреки, че има ръчни методи на заточване, много хора избират да закупят машини за точене на вериги.

Ето защо от TeMax.bg предлагаме множество модели и марки машини за заточване на вериги, които да гарантират прецизност всеки път.

Какво е предимството да притежавате подобен инструмент

Всеки, който е работил с затъпена верига знае колко дразнещо може да бъде това. Толкова много, че е изкушително да извади пилата от комплекта с инструменти на резачката и да започне да точи на ръка.

Вероятността веригата да се затъпи допълнително или точилото да не бъде използване правилно, е толкова голяма, че е по-добре да я оставите на професионалист. Когато обаче, покрай вас няма подобна услуга, а веригата ви трябва сега, ще се радвате, че сте избрали да купите своята машина за заточване на вериги от ТеМакс.

Най-големите предимства на тези машини са, че:

  • Могат да точат няколко вида вериги;
  • Прецизно заточване всеки път;
  • Правилно зададен ъгъл на резците;
  • Удължаване живота на веригата;
  • Винаги наточена верига.

Едва ли има по-дразнещо нещо от това да се подготвите да обработвате горивото за камината, само да установите, че сте забравили да заточите веригата на моторната резачка. С подобен вид машина никога повече няма да изпадате в подобна безизходица.

Какво трябва да знаете за вашите машини за заточване на вериги

Тъй като има няколко основни вида машини за заточване на вериги, е добре да знаете няколко подробности преди да изберете и купите някоя от тях. Най-важното е да се знае, че има такива, които са специализирани за заточване на конкретен вид вериги, като веригите за напречно рязане.

Има и машини за точене на вериги, които са мултифункционални и могат да точат както водещите резци, така и вторичните, задни резци. Те са способни да обработят дори по-рядко срещаните вериги за надлъжно рязане, които по-често се ползва в дъскорезниците или от хората с дъскорезница тип „Аляска”.

Качествено, бързо и на достъпна цена – само в TeMax.bg

Знаем, че хората в България първо гледат артикула, а след това цената. Това е понеже ни се ще да притежаваме хубави и полезни неща, но цената винаги е решаващият фактор.

За да може всеки наш клиент да закупи това, от което има нужда и това, което му харесва, нашият екип направи усилие да ви снабди с продукти от типа градински машини на наистина достъпна цена. Уверете се сами и направете правилното за вас решение още днес.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от