Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Комплекти инструменти

Не можем да намерим продукти, отговарящи на селекцията.

Инструментите са незаменима част от способността на човек да борави и променя света около себе си. Щом става дума за механика, болтове, гайки и трудни за отвиване резби, едни от най-ценните неща, с които можете да се въоръжите са търпение, сила и тези комплекти инструменти.

От TeMax.bg направихме селекция от ръчни инструменти без, които никои себеуважаващ се механик или домашен майстор не може. Тук ще намерите качеството, функционалността и практичността, от която всеки един има нужда.

С какви комплекти инструменти разполагаме

Тъй като ползотворността на един комплект от инструменти зависи от съдържащото се в него, за да позволим на всеки да открие това, което ще му служи най-добре, нашият екип направи разнообразна селекция. Тук ще откриете пълна комплектовка от гедории, ръчни инструмент от първа нужда и специализирани инструменти за механика и електротехника.

Целта на комплетоването на тези инструменти е да спестим на нашите клиенти нуждата от това да търсят най-различни видове инструменти. Те са лесни за идентифициране, тъй като са събрани на удобно място в още по-лесно преносим куфар с дръжка.

Ползите от притежаването на подобен комплект, е че разполагате със всички най-основни неща за поддръжка на един дом, и то на едно място. Няма нужда да закупувате всичко поотделно, нито да търсите куфар, в който да побере всичко наведнъж.

Цялата техника, от която бихте имали нужда е прилежно подредена на едно място, без вероятността от объркване. По този начин си спестявате досадата да преравяте всеки куфар за правилния накрайник или вид отвертка, чука или ролетката – то е там където трябва да бъде. 

Кои комплекти от инструменти са задължителни за дома

Най-основните инструменти, от които едно домакинство има нужда са:

  • Чук;
  • Макетно ножче;
  • Комплект отвертки;
  • Ролетка;
  • Нивелир;
  • Клещи;
  • Раздвижен ключ;
  • Ножовка или трион.

Притежавайки тези комплекти инструменти, вие решавате 95% от нуждите си за инструменти наведнъж. Спестявате си пари, време и създавате повече удобство по време на работа.

Всеки знае, че най-голяма пречка по време на работа е липсата на ефикасност, яснота и най-вече това да няма важен и нужен инструмент.

Защо няма по-надеждно място за пазаруване от TeMax.bg

Ние разбираме нуждите на нашите клиенти. Благодарение на това знаем по какъв начин, какво и как може нещо да ви бъде полезно и ви го предлагаме на доста добра и достъпна цена.

Помагаме ви да спестите пари, време и усилия в търсенето на правилните инструменти, като ви предлагаме продукти, който са вече предварително комплектувани. Изберете практичното решение на вашите нужди – изберете ТеМакс.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от