Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

От 03 до 04.12.22г. -17% на всички стоки. Отстъпката се начислява в количката.

Битумни керемиди

Филтри

1-4 от 4 продукти

Филтри

1-4 от 4 продукти

Битумните керемиди са отлична алтернатива на останалите видове покривни покрития, тъй като са най-лесните за поставяне и подсигуряване, леки са и са изключително достъпни като цена.

Това ги прави първият избор на всеки човек, който търси отлична водоустойчивост на покривните площи. Те са подходящи както за беседки, навеси и кучешки колиби, така и за цели покриви.

Монтажът на новите битумни керемиди се извършва без специализирано оборудване, като имате избор между коване и лепене с вече наличното битумно лепило в основата на керемидите.

Ползите от битумните керемиди

Ползите от битумните керемиди са най-различни, като повечето хора наблягат на това колко са лесни за използване и тяхната цена. Тъй като се предлагат в листове и са достатъчно тънки за рязане с макетен нож, този вид керемиди са особено полезни за домашна употреба и са предпочитан избор от всички материали за покрив.

Поради своята структура и химичен състав, керемидите от битум са изцяло водоустойчиви и макар и да не предлагат особено голяма топлоизолация на покрива, все пак са доста добър избор.

Най-голямата им полза е фактът, че могат да се кроят по избран размер от потребителя, като самото рязане се случва без специализирани инструменти.

За да се фиксират към покрива могат да се използват строителни лепила, или специални гвоздеи за покриви с поцинкована основа и гумирано уплътнение.

Алтернатива ли са новите битумни керемиди на класическите

Един доста важен въпрос, който много хора си задават за новите битумни керемиди е дали те всъщност могат да се ползват като добра алтернатива на класическите керемиди.

Отговорът, е че тяхното приложение зависи от обстоятелствата и крайната ви цел. Ако целите да намерите доста евтин и достъпен начин за покриване на покриви, то те са отличен избор.

Ако търсите добре позната естетика на класическите керемиди, то тогава битумните керемиди не са за вас.

Те могат да служат много други функции, като в един пакет вие получавате пет отделни листа, всеки от които може да се крои както вие прецените.

С тях можете да замените остарелите керемиди или да създадете изцяло нова конструкция за дома си без да се налага да давате много пари за малко квадратура.

Защо трябва да заложите на качество с TeMax.bg

Причината да заложите на качеството на предложенията от TeMax.bg е понеже при нас вие можете да имате сигурност в своя избор.

Всеки продукт има минимална гаранция както от производителите, така и от нас самите, давайки ви сигурността, от която имате нужда.

Възползвайте се от бързата ни доставка, ниските цени на продуктите и безплатната ни куриерска услуга за поръчки надвишаващи 300лв.

Прочети повече
© 2022 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от