Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Комплекти за детска стая

Филтри

1-1 от 1 продукти

Филтри

1-1 от 1 продукти

Категорията ни от модули за детска стая е специфично създадена да локализира и събере на едно място абсолютно всички комбинации от мебели за детски стаи, на едно място.

Идеята на TeMax.bg зад този каталог, е да улесним пазаруването и избирането на предпочетеното обзавеждане за детска стая, и да го направи достъпно за всеки.

Сами ще се уверите, че наличното тук се предлага на разумна цена, въпреки високото качество и състояние на всеки продукт.

Какво включват различните модули за детска стая

Модулите за детски стаи включват всичко, от което едно дете може да има нужда в своята самостоятелна или комбинира стая. Модулите са строго специфично комбинирани мебели в един естетичен и цветови тон, които извършват различни функции в детската стая.

Най-често срещаните модули за единична стая са тези комбиниращи легло и бюро в една мебел, която заема по-малко място и помага с организирането на вещите.

Другата вариация е между две легла, едно върху друго, но в Т образна форма, създавайки усещането на индивидуалност, давайки място на всяко дете да нарече свое.

В този каталог ще намерите също така модули за детски стаи, предназначени за създаването на общо помещение, заедно с комбинация от лампи и осветителни тела за деца.

Кои са трите най-важни неща, които всеки модул трябва да има

Това, което от TeMax.bg научихме, е че всяко дете има нужда от три основни неща, и затова направихме селекция от модули, с които всеки родител може да задоволи тези нужди.

Първото нещо е сигурност, затова леглата имат релси, когато са на втория етаж – така децата се чувстват в безопасност и могат да заспат по-бързо.

Второто нещо, от което децата имат нужда е грижа, дали тя ще е положена от тях самите, или от родител, те имат нужда от това да се чувстват сякаш някои ги е грижа за тях.

Третото нещо е структура – тази структура може да бъде система за подреждане на дрехи, играчки или учебници, може да бъде спорт или нещо друго – каквото и да е, те имат нужда от структура.

Всичко това и много повече можете да доставите на своите деца, с нашата специална селекция от модулни мебели за детски стаи, предоставени ви на страхотна стена.

Какво е различното при пазаруването от TeMax.bg

При нас винаги ще откриете точно това, от което имате нужда, не само защото сме сигурни нашата селекция, но и защото знаем, че нашите посетители идват с добър вкус.

Открийте идеалната комбинация от цветове, форми и надеждност за всяка мека мебел за дома и офиса, тук на TeMax.bg.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Варна, Бурга, Велико Търново, Пловдив, Плевен, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Габрово, Търговище, Пазарджик, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Враца, Монтана, Видин, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Перник, Ловеч, Смолян, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от