Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Комплекти за детска стая

Не можем да намерим продукти, отговарящи на селекцията.

Категорията ни от модули за детска стая е специфично създадена да локализира и събере на едно място абсолютно всички комбинации от мебели за детски стаи, на едно място.

Идеята на TeMax.bg зад този каталог, е да улесним пазаруването и избирането на предпочетеното обзавеждане за детска стая, и да го направи достъпно за всеки.

Сами ще се уверите, че наличното тук се предлага на разумна цена, въпреки високото качество и състояние на всеки продукт.

Какво включват различните модули за детска стая

Модулите за детски стаи включват всичко, от което едно дете може да има нужда в своята самостоятелна или комбинира стая. Модулите са строго специфично комбинирани мебели в един естетичен и цветови тон, които извършват различни функции в детската стая.

Най-често срещаните модули за единична стая са тези комбиниращи легло и бюро в една мебел, която заема по-малко място и помага с организирането на вещите.

Другата вариация е между две легла, едно върху друго, но в Т образна форма, създавайки усещането на индивидуалност, давайки място на всяко дете да нарече свое.

В този каталог ще намерите също така модули за детски стаи, предназначени за създаването на общо помещение, заедно с комбинация от лампи и осветителни тела за деца.

Кои са трите най-важни неща, които всеки модул трябва да има

Това, което от TeMax.bg научихме, е че всяко дете има нужда от три основни неща, и затова направихме селекция от модули, с които всеки родител може да задоволи тези нужди.

Първото нещо е сигурност, затова леглата имат релси, когато са на втория етаж – така децата се чувстват в безопасност и могат да заспат по-бързо.

Второто нещо, от което децата имат нужда е грижа, дали тя ще е положена от тях самите, или от родител, те имат нужда от това да се чувстват сякаш някои ги е грижа за тях.

Третото нещо е структура – тази структура може да бъде система за подреждане на дрехи, играчки или учебници, може да бъде спорт или нещо друго – каквото и да е, те имат нужда от структура.

Всичко това и много повече можете да доставите на своите деца, с нашата специална селекция от модулни мебели за детски стаи, предоставени ви на страхотна стена.

Какво е различното при пазаруването от TeMax.bg

При нас винаги ще откриете точно това, от което имате нужда, не само защото сме сигурни нашата селекция, но и защото знаем, че нашите посетители идват с добър вкус.

Открийте идеалната комбинация от цветове, форми и надеждност за всяка мека мебел за дома и офиса, тук на TeMax.bg.

Прочети повече
© 2023 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от