Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Градински лехи

Не можем да намерим продукти, отговарящи на селекцията.

Градинарството със сигурност не е никак лесна работа, но пък за сметка на това може да бъде изключително удовлетворяващо.

Искат се много познания и усилия, за да поддържате красива, пищна и плодородна градина. Трябва да сте наясно от какво се нуждаят различните растения, за да виреят добре и да ви радват с красиви цветове или вкусна и свежа реколта.

Повдигнатите лехи ви позволяват да засаждате каквито растения пожелаете, независимо от терена, почвата и условията.

Ако искате определен вид цветя или зеленчуци, които не виреят добре в терена, с който разполагате, идеалното решение за вас е да се запасите с качествени градински лехи.

За красотата на вашата градина и усмивката на лицето ви, ние от TeMax.bg подбрахме разнообразни градински мебели и пособия, които ще превърнат работата в удоволствие.

Невероятните предимства на разнообразните градински лехи

Често градинарите се опитват сами да сковат своите повдигнати лехи. Това обаче е особено трудоемка задача, а резултатът може да е компромисен.

Все повече хора залагат на градински лехи от професионални производители, които им спестяват големи усилия, болки в тялото и гарантират добри условия за растенията.

Предлаганите от нас продукти се отличават и с красив външен вид, който ще създаде допълнително усещане за уют във вашата градина.

Сред нашите колекции ще намерите и разнообразни саксии и цветарници, които ще отговорят на всички нужди и предпочитания на различните потребители. Предлагаме стъпаловидни цветарници, с които вашата градина ще заприлича на произведение на изкуството.

Предложенията се различават по цветове, материали и размери. За максималното ви удобство предлагаме и удължители за лехи, за случаите, в които растенията ви се развиват бързо и се нуждаят от допълнително пространство.

Градинските лехи въвеждат и усещане за ред и организация в градината ви и позволяват да аранжирате по впечатляващ начин растенията си. Те имат и друго предимство относно здравето на растенията – при тях много по трудно се развиват плевели.

В случай, че се нуждаете от информация или съвет относно инсталацията на лехите и засаждането на растенията, нашите служители подробно ще отговорят на всеки въпрос.

При нас ще откриете всичко за градината, включително оранжерии, найлони и арки с висока устойчивост и естетичен външен вид.

Дългият експлоатационен срок на градинските материали гарантираме със сигурна и дългосрочна гаранция.

Защо да се доверите на TeMax.bg

Когато подбираме своите продукти, ние винаги се поставяме на мястото на клиента. С нашите предложения целим да ви помогнем да се справите с всяко предизвикателство в градината и дома.

Не е необходимо да ви бъде чак толкова трудно да поддържате градината – можете да изберете TeMax.bg.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Варна, Бурга, Велико Търново, Пловдив, Плевен, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Габрово, Търговище, Пазарджик, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Враца, Монтана, Видин, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Перник, Ловеч, Смолян, Троян и други населени места в България.

Прочети повече

Кои цветя са подходящи за засяване на градински лехи?

Градинските лехи и цветарници са страхотен начин да създадете цветен кът в своята градина. Ако от скоро сте отдадени на хобито градинарство е нормално да си задавате въпроса, кои са най-подходящите цветя за засяване.
Луковичните растения са много лесни са отглеждате в градински лехи. Те не са претенциозни към специфични грижи и ще ви надарят с красивите си цветове през пролетта. Може да изберете и многогодишни растения, на които да се радвате през цялата година. Най-подходящите за отглеждане в лехи и цветарници са здравец, блатия, лупина.

Как да изберем подходящ цветарник?

При избора на правилната градинска леха и цветарник първата и най-важна стъпка е да решите, колко растения ще позиционирате там. Измерете формата на саксиите и определете как ще ги подредите. Материалът, от който е изработен цветарникът трябва да е здрав и да подхожда на интериора или екстериора на мястото, където ще го поставяте. Металът и кованото желязо са предпочитани материали.
Броя на нивата на конструкцията също са от значение. Те определят височината на цветарника, а според нея вие решавате къде да го позиционирате. В TeMax.bg ви предлагаме цветарници от метал в различни цветове и форми на 4 нива.

© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от