Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Скринове и ракли

Филтри

1-21 от 21 продукти

Филтри

1-21 от 21 продукти

Скриновете са често подценявана мебел, поради своите малки размери и много често поради липсата на допълнително пространство.

Въпреки това, много семейства избират скриновете като част от тяхната домашна декорация, тъй като те предоставят отлично място за съхраняване на ценни вещи, от бижута, до дрехи и дори одеяла, които не се ползват през лятото.

За да задоволим нуждата на тези от вас, които търсят скринове, екипът на TeMax.bg създаден изцяло нов каталог, съдържащ няколко вълнуващи и интригуващи допълнения, които се надяваме да ви харесат.

Какво представляват скриновете вдъхновени от 21-ви век

Модерните скринове се отличават от старите модели, с модернизирани материали, олекотени рамки и значително по-богата селекция от дизайни и цветове.

Текстурите на използваните материали могат да бъдат манипулирани в производственият процес, така че да създадат най-различни усещания.

Това допринася до богата разнообразие, което много хора търсят. Тук можете да намерите най-различни продукти за дома, като най-централните видове са скриновете за одеяла и дрехи.

Те имат изключително голям вътрешен обем за своите малки размери, предоставяйки на всеки потребител да съхранява ненужните вещи на далеч от молци, слънце и прах.

Най-известният вид скрин е този с горно отваряне, като вратата-плот се поддържа от модерни хидравлични ресори. Те могат с лекота да издържат на често отваряне, като цялостния им период за експлоатация надвишава 10 години.

Защо всяка спалня има нужда от скринове

Спалните са места, които могат да получат значително освежаване от един скрин, особено ако става дума за място за съхраняване на обемисти зимни завивки и коверти.

Ако вашето домакинство изобилства от зимни завивки, които не сте сигурни къде точно да скриете през лятото и пролетта, то тогава един скрин ще бъде повече от идеален за вас.

Скриновете, които можете да намерите тук са:

  • Скрин от ПДЧ;
  • Скрин от МДФ;
  • Скрин от масив;
  • Скрин с ресор;
  • Скрин с предно отваряне;
  • Скрин с горно отваряне.

Можете също така да намерите богата селекция от продукти специални пригодени за по-малки пространства. Те са с по-тясна стъпка на земята и с по-значима височина, за да паснат в тесни стаи, в които мястото за складиране е ограничено, но същевременно нужно.

Какво отличава пазаруването при TeMax.bg

Това, което отличава вашето преживяване при пазаруване от TeMax.bg, от пазаруването ви при други големи вериги магазини, е богата селекция от наистина качествени продукти.

Ние не претендираме за качество, ние го предлагаме във възможно на искрената му и реална форма – и то на добра цена.

Ако цените своето време, пари и искате да се сдобиете с първокласни продукти за дома, то ние сме правилното място за вас.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Варна, Бурга, Велико Търново, Пловдив, Плевен, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Габрово, Търговище, Пазарджик, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Враца, Монтана, Видин, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Перник, Ловеч, Смолян, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от