Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Шкафове за обувки

Филтри

1-1 от 1 продукти

Филтри

1-1 от 1 продукти

Пространството за съхраняване на ценени вещи, като обувки, е безценно. За щастие от TeMax.bg ви предлагаме доста достъпна селекция от шкафове за обувки за под и стена, с които можете да организирате своето пространство и да намалите мръсотията в дома.

Изберете своя шкаф по размер, цвят или дизайн и направете чистенето и подреждането на дома си значително по-лесни.

Те също така са част от мебелите за антре, които допринасят за създаването на приветливо усещане още от вратата, карай всеки посетите дали дава сметка за вашата предвидливост и гостоприемство.

Правила са подсигуряване на един шкаф за обувки

За да сте напълно сигурни, че вашите шкафове за обувки са подсигурени и няма да се прекатурят щом всички шкафчета са отворени, можете да използвате монтажни планки и дюбели.

С тях ще фиксирате гърба на самия шкаф към стената, за да сте напълно уверени в надеждността на вашата мебел.

Това е особено важно за шкафове, които са с тясна основа, но със значителна височина – препоръчва се за мебели над 1 метър височина.

При шкафове с нормално отваряне на чекмеджета, което е перпендикулярно на височината на самия шкаф, то тогава няма нужда от подсигуряване.

За шкафове с падащи вратички, е важно да сложите някакъв вид подсигуровка за стената, за да гарантирате, че мебелта няма да се наклони и катурне щом се отворят всички чекмеджета пълни с обувки.

Защо всеки дом ще има ползва от шкафове за обувки

Причината един дом да има нужда от шкаф за обувки, е понеже всеки член на семейство има поне 4 чифта обувки. При четиричленно семейство това са 16 обувки, които трябват да намерят дом, особено ако те не се ползват или пространството в жилището е ограничено.

Този вид мебел ще даде на вашия дом нужната организация, като ще ви спести разправянето с разпаляни обувки в антрето или пък с непрестанната нужда от подреждане.

Освен това този вид мебели са добър източник на допълнителни повърхности за поставяне на декорации и ценни вещи. Идеални са за купа с ключове, особено ако са поставени точно до вратата.

Използвайте подобна вещ по предназначение или за складиране на ненужни обувки за други сезони – изборът е ваш, качеството е от нас.

Как всяко пазаруване от TeMax.bg ви помага

Начинът чрез, който ви помага при всяко пазаруване, е като гарантираме за пълното качество на абсолютно всеки артикул.

Нашата роля като лидер на пазара е да подсигурим първокачествени продукти на ниска цена, не само, за да запази позицията си като лидер, но и да водим индустрията и да покажем на своите конкуренти, че качеството на ниски цени е възможно.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Варна, Бурга, Велико Търново, Пловдив, Плевен, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Габрово, Търговище, Пазарджик, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Враца, Монтана, Видин, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Перник, Ловеч, Смолян, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от