Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Шкафове за обувки

Филтри

1-1 от 1 продукти

Филтри

1-1 от 1 продукти

Пространството за съхраняване на ценени вещи, като обувки, е безценно. За щастие от TeMax.bg ви предлагаме доста достъпна селекция от шкафове за обувки за под и стена, с които можете да организирате своето пространство и да намалите мръсотията в дома.

Изберете своя шкаф по размер, цвят или дизайн и направете чистенето и подреждането на дома си значително по-лесни.

Те също така са част от мебелите за антре, които допринасят за създаването на приветливо усещане още от вратата, карай всеки посетите дали дава сметка за вашата предвидливост и гостоприемство.

Правила са подсигуряване на един шкаф за обувки

За да сте напълно сигурни, че вашите шкафове за обувки са подсигурени и няма да се прекатурят щом всички шкафчета са отворени, можете да използвате монтажни планки и дюбели.

С тях ще фиксирате гърба на самия шкаф към стената, за да сте напълно уверени в надеждността на вашата мебел.

Това е особено важно за шкафове, които са с тясна основа, но със значителна височина – препоръчва се за мебели над 1 метър височина.

При шкафове с нормално отваряне на чекмеджета, което е перпендикулярно на височината на самия шкаф, то тогава няма нужда от подсигуряване.

За шкафове с падащи вратички, е важно да сложите някакъв вид подсигуровка за стената, за да гарантирате, че мебелта няма да се наклони и катурне щом се отворят всички чекмеджета пълни с обувки.

Защо всеки дом ще има ползва от шкафове за обувки

Причината един дом да има нужда от шкаф за обувки, е понеже всеки член на семейство има поне 4 чифта обувки. При четиричленно семейство това са 16 обувки, които трябват да намерят дом, особено ако те не се ползват или пространството в жилището е ограничено.

Този вид мебел ще даде на вашия дом нужната организация, като ще ви спести разправянето с разпаляни обувки в антрето или пък с непрестанната нужда от подреждане.

Освен това този вид мебели са добър източник на допълнителни повърхности за поставяне на декорации и ценни вещи. Идеални са за купа с ключове, особено ако са поставени точно до вратата.

Използвайте подобна вещ по предназначение или за складиране на ненужни обувки за други сезони – изборът е ваш, качеството е от нас.

Как всяко пазаруване от TeMax.bg ви помага

Начинът чрез, който ви помага при всяко пазаруване, е като гарантираме за пълното качество на абсолютно всеки артикул.

Нашата роля като лидер на пазара е да подсигурим първокачествени продукти на ниска цена, не само, за да запази позицията си като лидер, но и да водим индустрията и да покажем на своите конкуренти, че качеството на ниски цени е възможно.

Прочети повече
© 2023 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от