Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Комплекти гедорета

Филтри

1-4 от 4 продукти

Филтри

1-4 от 4 продукти

Някой инженер би погледнал света и би казал, че е направен от болтове и гайки, и, макар и с леко преувеличение, не би грешал.

Истината, е че ако искате да разполагате с ръчен инструмент, който със сигурност би ви потрябвал в близкото бъдеще и искате да сте подготвени за тази евентуалност, то тогава трябва да изберете нашите комплекти гедорета.

Тук можете да намерите всевъзможни комбинации от вложки, размери, дължини и стандарти, от американски инчове, до милиметрови машинно стоманени инструменти.

Комплекти гедорета за дома и сервиза

Не всеки човек иска или може да се занимава с поддръжката на двигатели, механика и фини части, но тези от нас, които имат афинитет към механиката, също така имат афинитет към качествените инструменти.

Няма значение дали сте професионалист или любител, това от което всеки има нужда от са качествени инструменти с висока степен на полезност.

Ако искате да сте подготвени за всякакви размери болтове и гайки, от най-малките до най-големите, то тогава ви препоръчваме да разгледате нашите комплекти гедорета и да изберете онова, с най-голямо разнообразие.

Те са направени от траен ванадий, със силна закалка и достатъчна еластичност на материала да издържат на напрежението.

Подберете тресчотка с по-дълга дръжка или заздравен механизъм и най-накрая надвийте онези заяли болтове, за които дори горелката не помага.

Кое е най-важно при избор на гедорета и тресчотка

Това, което е универсално приета като важен фактор при избор на компелкти гедорета е разнообразието от размери. Всеки с опит в механиката знае, че най-ценният размер е този, който ти трябва най-много, но го няма.

Спестете си този тормоз и изберете комплект, който има всички най-често срещани размери и дълбочини вложки. Дори да не предвиждате да имате нужда от тънкостенна вложка с дълбоко проникване, то е по-добре да я имате отколкото да ви трябва а тя да липсва.

След размерите е важно да изберете материал на вложките и тресчотката, който може да издържи на сериозно напъване.

Понякога болтовете, особено ако са стари или монтирани отдавана, просто не искат да мърдат. Тогава се използва лост от първи род – но ако вложката или тресчотката подаде, тогава имате проблем - затова изберете CND или ванадий.

TeMax.bg – където всяко ваше очакване се оправдава

Знаем, че за вас качеството на инструментите е от огромно значение, затова всеки избор, който правим е първо съобразен с това, това да намерим най-дълготрайните и добре сглобени инструменти.

След това се фокусираме върху намаляването на крайната цена, за да може всеки в нужда да открие и закупи това, което ще му служи най-добре.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от