Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 200 лв. Виж повече

Пистолети за горещ въздух

В онлайн магазина TeMax ви гарантираме, че ще се сблъскате с много на брой пистолети за горещ въздух, които не само ще ви дарят с надеждност п овреме на ползване, но и ще ви осигурят дълъг гаранционен период, от който да се възползвате.

Продуктовият ни каталог е внимателно и прецизно селектиран, с цел задоволяване вкусовете и предпочитанията дори на най-капризните клиенти. Ако се нуждаете от покупка на висок клас пистолет за горещ въздух, който да достига до вас на цени, достъпни за масовия потребител, то сега е моментът да инвестирате своите пари.

Пистолет за горещ въздух – същност и приложение

Малко от вас са запознати с този електроинструмент, тъй като не всеки е имал нуждата да го използва. Ние сме перфектно наясно с това и поради тази причина ще ви изложим достатъчно количество информация, което да ви помогне да направите своя добре информиран избор.

Ако ли пък имате някакви допълнителни въпроси и запитвания, то винаги можете да се свържете с обслужващия персонал в онлайн магазина, който ще ви съдейства за разрешаването на най-сложния за вас казус.

Пистолетът за горещ въздух не в малко случаи се явява като незаменим инструмент. Същевременно с това той е изключително полезен и покупката му е предпоставка за една добра инвестиция.

Ако искате да деформирате различни по вид предмети от пластмаса, то пистолетът е вашето правилно средство. Той не само ще се справи безпроблемно с тази задача, но и ще нагрее така материала, без да съществува опасност от прегряването му.

Много често бива използван за огъване на тръби от PVC, както и при тяхното снаждане. Другото негово широко приложение се изразява в премахването на лакови покрития, които вече са остарели с времето и се нуждаят от подмяна. За да се случи това, то лаковата боя следва да бъде внимателно нагряна, така че на места да се получат мехури.

Получавайки се така, то боята може сравнително по-лесно да се премахне, без да е нужен някакъв специален метод, който да се прилага или инструмент, който да използвате.

Пистолетът за горещ въздух се използва най-вече за премахване на бои от дървени или метални повърхности, както и за бои от стени и много други. Ако сте решили да се заемате с ремонта дейност, то гарантираме ви, че с помощта на този инструмент имате възможността бързо, лесно и успешно да финализирате започнатото.

Съветът, който можем да ви дадем при използване на този инструмент, е да бъдете внимателни, докато затопляте повърхността, тъй като боята е необходимо само да се нагрее и да омекне. Ако задържите повече време, то съществува опасност от това да се получи прегряване.

В такъв случай премахването на боята вече става доста трудоемко, тъй като повърхностният слой се е втвърдил и ще е необходимо д се въоръжите с доста повече нерви, време и търпени, което не е никак приятно. Затова бъдете внимателни и прецизни, за да може крайният резултат да е в помощ на вас.

Ние от TeMax ще продължаваме да ви осигуряваме достъп до едни от най-висококачествените пистолети за горещ въздух, които са продукт на успешни и известни марки. При направата им участват издръжливи и устойчиви материали, които са предпоставка за дълъг експлоатационен период. Направете правилния избор, за който ви гарантираме, че няма да съжалявате.

Прочети повече
Филтри

1-4 от 4 продукти

 1. ПИСТ. ЗА Г.ВЪЗД.TAYFUN 2000W HZ-HG8-E202
  ПИСТ. ЗА Г.ВЪЗД.TAYFUN 2000W HZ-HG8-E202
  39,99 лв.
 2. ПИСТОЛЕТ ЗА ГОР.ВЪЗ. DAEWOO В КУФ. 2000W
  ПИСТОЛЕТ ЗА ГОР.ВЪЗ. DAEWOO В КУФ. 2000W
  84,99 лв.
 3. ПИСТОЛЕТ ЗА ГОРЕЩ ВЪЗДУХ DAEWOO 2000W
  ПИСТОЛЕТ ЗА ГОРЕЩ ВЪЗДУХ DAEWOO 2000W
  45,99 лв.
Филтри

1-4 от 4 продукти

© 2021 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от