Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Във всички наши магазини -17% отстъпка на осветление само на 25 и 26 Март

Коминни тела

Филтри

1-1 от 1 продукти

Филтри

1-1 от 1 продукти

Старите комини са се изграждали от тухли, камъни и специални термични тухли, но днес човек може да закупи вече готови коминни тела, с които да ускори процесът по изграждане на комин.

Тяхното предимство, е че не само се ускорява процесът по изграждане, но и се намалява вероятността от пропукване на тухлите или пространството между тухлите.

Но модерните комини не могат да се изградят от каквито и да е материали, те трябва да са или от керемидена глина или от метал. Металните комини имат тенденцията да корозират, докато керемидената глина е значително по-трайна – точно това ще намерите тук на TeMax.bg.

Какви видове коминни тела предлагаме

Ние предлагаме богата селекция от тела за комини, които са лесни за инсталация и могат значително да намалят завихрянето на въздуха в комина и вероятността от връщане на дим обратно в къщата.

Тяхната правилната вътрешна форма и подсилена външна конструкция, гарантира вековна трайност, която изисква минимална поддръжка в дългосрочен план.

Дори да използвате иглолистна дървесина, което не е никак препоръчително, вие можете да разчитате на изключително траен комин направен от български керемидени глинени блокчета.

Тук можете да намерите комини от:

  • Керемидени блокчета;
  • От тухли;
  • От циментови блокчета с подсилваща арматура.

Като разбира се към различните коминни тела ние предлагаме и подходящи за техния монтаж строителни смеси с интернат химия за минимизиране на рисковете от пропускането на сажди.

Защо най-добре е да изградите комин с подобни тела

Циглените комини са сред най-надеждните избори за много семейства, тъй като намаляват риска от запалване на подпокривното пространство. Тяхното идеално пасване наистина гарантира цялостното изграждане на безопасен и ефикасен комин в дома ви дори до големи височини.

Най-добрите предложения на нашия сайт са направени с подсилена конструкция, за да се гарантира както структурна здравина, така и цялостна закрила на вашия дом от сажди.

Важно е и да се използват правилните смеси за строителство на комин, които да гарантират плътната спойка межди различните сегменти. Така, дори при силен вятър, няма да се получи пропускане на пушек към вътрешността на имота ви.

Препоръчваме ви да се обадите на TeMax.bg още днес, за да получите безплатна консултация за вашата покупка на материали за покрив.

Кое е най-доброто от пазаруването през TeMax.bg

Ниските цени и гаранцията за качество са само една малка част от причината нашият онлайн магазин да бъде толкова успешен.

Ние не просто предлагаме качество на добри цени, ние ви предлагаме и обслужване, от което да останете доволни, без забавяне, с пълна информация за всяка поръчка и навременна доставка до ваш адрес.

Прочети повече
© 2023 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от