Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

LED прожектори

Филтри

1-32 от 61 продукти

Страница
Филтри

1-32 от 61 продукти

Страница

В онлайн магазина TeMax ще откриете изключително богато разнообразие от прожектори. Най-общо казано те се разпределят в две основни групи – едните са LED, а вторият вид са халогенните източници на светлина.

Всички тези устройства се срещат навсякъде по улицата, както и в спортни зали, детски градини, училища и много други. Твърде вероятно е да ги забележите имено на места, нуждаещи се от светлина, която да се включи тогава, когато засече движение.

За осветяването на уличните билбордове също биват използвани халогенни прожектори. Ако те липсваха, то едва ли рекламата щеше да бъде толкова активна през цялото време. LED прожекторите са сред предпочитаните устройства за осветление, заради устойчивостта им.

Не са малко онези собственици на къщи, които се впускат в покупка на такъв вид източник на светлина, заради огромната площ на двора, която желаят да бъде максимално осветена

Друго положително качество на тези изобретения се състои в тяхната издръжливост на различните атмосферни влияния. Освен, че са икономични, както споменахме по-горе, те също така са екологични. Страхотно е, нали?

Веднъж закупили си халогенно или LED осветление, то трябва да знаете, че едва след приблизително 30 000 часа идва ред на неговата подмяна. Ако искате да си осигурите допълнителна слънчева енергия, то бихте могли да го комбинирате със соларни панели. Няма за какво да се страхувате, защото вашият живот ще бъде в пълна безопасност.

Какви са основните предимства на LED прожекторите?

В нашият онлайн магазин ще откриете такива предложения, които наистина са способни да ви оставят без дъх. Дълголетие е думата, с която можем да опишем осветителните тела, достигащи до вас.

Енергоспестяването е нещо, което няма как да пренебрегнем с лека ръка. Това е сред основните предимства на този тип източници на светлина.

Безопасността е нещо, с което производителите на този тип продукти могат единствено да се гордеят. Поради липсата на топлинно излъчване рискът за инциденти е сведен почти до нулата.

Бъдете разумни и се възползвайте от нашите уникални и неповторими предложения, които сме селектирали така, че да задоволят вкусовете и предпочитанията дори на най-капризните и взискателни клиенти. Ние знаем кое е най-доброто за вас и ви го предлагаме на цени, достъпни за масовия потребител.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от