Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 200 лв. Виж повече

Поддушови корита

Основната работа на едно корито за душ е да служи като заместител на цяла душ кабина, като така намалява количеството вода по пода.

Подобни избори се правят, когато пространството в една баня не е достатъчно голямо за монтажа на цяла душ кабина и вместо това се използват поддушови корита с масажираща основа за релакс на краката.

Каква функция изпълняват различните корита за душ кабина

Това, което отличава коритата за монтаж под душа, е че не заемат толкова много място и могат да се поберат там, където други подобни мебели за баня не могат.

Нещото, което ги прави отлична алтернатива на душ кабините, е че се предлагат на значително по-добра цена и че на практика извършват същата функция, поне с оглед улавяне на падащата вода.

Всички модели, които ще намерите в тази категория, служат за улавяне на водата, която пада от душа. Така се намалява цялостното намокряне на банята, като водата се отвежда по монтиран канал и сифон, който се свързва с вече съществуващ такъв във вашата баня.

Реално е нужна директна връзка с отводнителен канал, за да може коритото да извършва своята функция правилно. При коректно свързване, дори най-семплият модел тук ще бъде способен да намали намокрянето на банята до минимум.

Друга причина много от нашите клиенти да предпочитат подобни подови корита, е че ги отделят от студените плочки на банята. Това е особено полезно и благоприятно за потребителя през зимата, когато банята става едно от най-студените помещения в целия дом.

Допълнителен бонус на подобна покупка, е че намалява вероятността за подхлъзване по време на къпане. Благодарение на специалната текстура и форма на подовата настилка на всички поддушови корита, вашата стъпка ще остане сигурна, дори след попадане на сапунена пяна под краката ви.

Какви корита за душ предлагаме

Нашите предложения варират в размер, дизайн, форма и във височина – точно това, което е нужно за всеки, за да обзаведе напълно своята баня.

Друга важна разлика между различните корита, е че някои модели разполагат с крачета за нивелация, а други са фиксирани и стават за вграждане, като е важно да се спазва наклонът на отводнителния канал, който е прикрепен към тях.

За да запазите оптимално позициониране на вашето корито се препоръчва при монтаж основата да бъде обработена със санитарен, антимикоцитен силикон. Така ще се предотврати просмукването на вода под основата на коритото и пода под него ще се запази чист и сух.

Защо да имате доверие на TeMax.bg

Нашата селекция се прави с няколко етапа на одобрение и с проверка на качеството на предложенията пред вас.

Това означава, че какво и да изберете, можете да бъдете сигурни за неговото качество и дългогодишна експлоатация – на най-добрите цени на пазара, без излишно оскъпяване.

Прочети повече
Не можем да намерим продукти, отговарящи на селекцията.
© 2021 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от