Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

TOP STRONG продукти

TOP STRONG
Филтри

1-8 от 8 продукти

 1. КАТИНАР МЕСИНГ ДЪЛГО РАМО 50ММ TMP/6
  КАТИНАР МЕСИНГ ДЪЛГО РАМО 50ММ TMP/6
  6,59 лв.
 2. КАТИНАР С ВЕРИГА 50MM TS/3
  КАТИНАР С ВЕРИГА 50MM TS/3
  7,99 лв.
 3. КАТИНАР СИВ 75MM TS/6
  КАТИНАР СИВ 75MM TS/6
  7,99 лв.
 4. КАТИНАР СИВ ДЪЛГО РАМО 38ММ TMP/6
  КАТИНАР СИВ ДЪЛГО РАМО 38ММ TMP/6
  2,99 лв.
 5. КАТИНАР СИВ ДЪЛГО РАМО 50ММ TMP/6
  КАТИНАР СИВ ДЪЛГО РАМО 50ММ TMP/6
  4,89 лв.
 6. КОМПЛЕКТ ШПАКЛИ ЗА КИТ 4БР/ОПК TS
  КОМПЛЕКТ ШПАКЛИ ЗА КИТ 4БР/ОПК TS
  1,39 лв.
 7. ПАТРОН ЗА БРАВА 60ММ С 3 КЛЮЧА TS/12
  ПАТРОН ЗА БРАВА 60ММ С 3 КЛЮЧА TS/12
  4,99 лв.
 8. ПАТРОН ЗА БРАВА 60ММ С 6 КЛЮЧА TS/12
  ПАТРОН ЗА БРАВА 60ММ С 6 КЛЮЧА TS/12
  5,99 лв.
Филтри

1-8 от 8 продукти

Top Strong е производствена марка, която вече 15 г. реализира на пазара продуктови серии от качествени инструменти за боядисване, зидане, мазане, железария и крепежи. Макар и сравнително нов бранд, Топ Стронг започва бързо да добива популярност в сферата, благодарение на доброто съотношение между качество и цена на пуснатите в продажба продукти.

Продуктово портфолио на Top Strong

Брандът изгражда широк каталог с продукти, предназначени за строителството и оборудването на дома и индустрията. Най-разпространени към момента са сериите със здрави компоненти за врати, качествените строителни инструменти и издръжливите елементи за обков и железария, носещи логото на марката.

В портфолиото ѝ се откриват и издръжливи дрехи за работно облекло, предпазни средства за работа, крепежи, маламашки, пердашки, шпакли, макари, елементи за фугиране, карабинки и пр. Като най-търсен продукт към момента у нас са изключително здравите и практични катинари, повишаващи нивото на сигурността.

Топ Стронг - здрави и надеждни инструменти и обков на супер цена

Търсите устойчив, стабилен и удобен за употреба инструмент, който ще издържи дълги години работа и ще ви се отплати с отлични резултати? Top Strong не изневерява на името си и създава едни от най-здравите строителни решения, които стоят еднакво добре както в ръцете на професионалистите, така и на любителите майстори.

Инструментите, обковът и железарията на Топ Стронг се отличават с отлично качество, заслужаващо си всяка похарчена стотинка за покупката. А в TeMax.bg ще получите едни от най-изгодните оферти, дистрибутирани от марката.

В нашата селекция разполагаме с разнообразие, което да посрещне всяка различна нужда. Търсите катинар с дълго рамо, с ключове, с верига? Искате да закупите здрав патрон за брава или ефективен ръчен инструмент за майсторене и строене? Тук ще откриете най-добрите решения на марката, които се отличават с уникална здравина, стабилен дизайн, ергономичност и отлично представяне на работното поле.

Направете правилния избор и поръчайте още днес или посетете физически магазин на TeMax, в който ще получите и експертна консултация в избора на точния артикул.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от