Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Покривала за оранжерии

Филтри

1-3 от 3 продукти

Филтри

1-3 от 3 продукти

Оранжериите и парниците са конструкции, които създават собствен микроклимат, благоприятстващ бързия растеж и удължават периода на беритба на вашите насаждения от началото на пролетта до края на есента. Няма нужда да се съобразявате с метеорологичните условия за отглеждане на богата реколта и да се наслаждавате на собствена био продукция и вкусни зеленчуци. За правилно функциониране на оранжерията е нужно покривало.

Предимства на покривалата за оранжерии

Покривалата за оранжерии имат широко приложение в градинарството. Инсталацията им е лесна и могат да се навиват за пропускане на повече въздух. Могат да бъдат изработени от различен материал като: найлон, полипропилен и полиетилен. Служат за защита на насажденията от животни, студ, сняг, вятър, градушка, вредители, слана, дъжд, UV лъчи и други. 

Използват се за регулиране на влажността и температурата. Предлагат се в различни цветове и с различен брой прозорци за вентилация в горещите дни. Някои от покривалата за оранжерии имат допълнителна функция за отваряне и затваряне на прозорците. 

Някои от тях са изработени с цип на вратите за по лесно затваряне и отваряне. Прозорците са с мрежа против комари, насекоми и други вредители. 

Изложени на внезапните капризи на времето като буря и силен вятър, често се случва покривалото да се скъса, особено ако не е закачено здраво. За това е добре да си закупите резервно.

Защо да изберете TeMax.bg

В нашия онлайн магазин TeMax.bg може да откриете покривала за оранжерии и парници в различни цветове и размери според вашите нужди. Може да откриете размери като 4/3/2, 6/3/2 и много други. Цените ни са достъпни за всеки джоб, а доставката е бърза. Разгледайте категория градина и хоби и открийте всичко нужно за успешните ви занимания в градината.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от