Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

Компактни решения за малък дом

Все повече домове са с по-малка квадратура, което изисква да се намери решение за практично подреждане и функционалност. Има много добри проекти, които могат да изумят потребителите със запълване на пространството по-най удобния начин за ползване.

Компактни решения за малък дом

Вечно нямате място по шкафовете и гардероба, необходимо е да създадете домашен офис, но не знаете в кое кътче? На всички и други въпроси ще дадем отговор в настоящата статия. Не се отчайвайте, а продължавайте да четете по-надолу.

Домашен офис

Не се притеснявайте, ако не разполагате с отделна стая, която да превърнете в офис. За жалост, текущата ситуация постави много служители в ситуация, в която трябва да се погрижат за организиране на подобно кътче, защото се налага да работят от вкъщи. Типичен пример за малка работна зона е да интегрирате плота на масата в рафтовете. Защо да не използвате и широкия перваз на прозореца за бюро, ако имате такъв? Към какъвто и вариант да се насочите, просто добавете удобен стол и настолна лампа.

Вградени гардероби

Разполагате ли с малка ниша, където и да е, то вграденият гардероб е чудесно решение за съхранение на дрехи и други вещи. Те са “залепени за стената” и не заемат излишно пространство, но същевременно могат да се направят до тавана и да ви бъдат в голяма полза.

Гардероб зад леглото

В една продълговата и правоъгълна спалня, съвсем спокойно, бихте могли да поставите леглото по средата на помещението.Зад таблата създайте просторна гардеробна. С една плъзгаща преграда или завеси, тя ще бъде напълно невидима.

Параван

Разделението на една стая може да стане по много различни начини, но евтино и добро решение несъмнено е параванът. Това ще ви помогне да направите пространството по-гъвкаво в един апартамент-студио. Типично разделение на най-голямото помещение е на кухня и хол или на всекидневна и работна зона. Помислете за този вариант, със сигурност ще ви допадне.

Помислете за надстройки над основния гардероб или на други подходящи места

Обикновено стандартните гардероби не достигат до тавана, но винаги може да вземете допълнителни шкафове, с които да надстроите и да си набавите още място. Те са чудесна алтернатива на стоящ скрин, за който нямате място. На високо можете да съхранявате дрехите от друг сезон, завивки, кърпи или други неща, които не използвате ежедневно.

Гъвкава зона за хранене

Всяка домакиня мечтае за голяма кухня, в която да се развихри, но понякога трябва да бъдем гъвкави и да се пригодим към наличното пространство. И така, ако нямате достатъчно място на масата за хранене, използвайте сгъваема маса. Още от миналото, че и до днес - те са практично решение за всеки дом.

Малкият дом не е недостатък, ако съумеете да го организирате по правилния начин! Съществуват редица модерни идеи за малки пространства, наред с посочените в статията, които ще ви помогнат да се справите с тази нелека задача. Всичко е въпрос на добра мисъл и малко разместване. Съветваме ви да приложите някои от идеите, за да се убедите сами, че можете да улесните живота си.

Назад към всички статии
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от