Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

Декоративно осветление за двора

Декоративното осветлението във Вашия двор е важен елемент от екстериорното пространство. То има широко приложение като осветяване на фасадата и любимото място за отдих, безопасно насочване на светлина към входната врата и пътеките в градината. Външните лампи са първото нещо, което се забелязва във Вашия дом и градина през нощта. Могат да се комбинират креативно и практично, за да осигурите ефективност на работата и почивката в двора в тъмната част на деня. 

Използвайте светлинни гирлянди

Светлинните гирлянди са красиво декоративно осветление, което придава феерично и красиво осветление на тераси, веранди, градини, алеи и затворени помещения. Те могат да бъдат с бели и цветни лампички, като могат да премигват или да светят постоянно. Те имат повече декоративно приложение, но помагат за създаването на уют и комфорт. Монтират се лесно на дървета, огради, стени, павилиони, первази и други.

Светлинни гирлянди за градината

Създайте акцент с прожектори

Прожекторите са с обикновена или LED светлина. LED прожекторите имат висококачествени светодиоди, а светлината им може да бъде топла, студена или неутрална. Те помагат, ако искате да осветите по-силно някое пространство, като концентрират светлина в една точка. Подходящи са и за създаване на акцент в някоя част от фасадата и двора, например входната врата, стълбището, мястото за хранене и други. Има модели със сензори за движение, който е полезна допълнителна функция, която включва прожектора при движение в близост до него. Така можете да се придвижвате свободно без да се налага да включвате предварително прожектора.

Соларно осветление за употреба на открито

Можете да откриете различни видове и дизайни на декоративно соларно осветление за открито. Захранват батерията си от слънцето през деня, а след свечеряване започват да светят. Така те нямат нужда от електрическо захранване, за да осветяват. Те са енергоспестяващи, щадящи околната среда, безопасни и устойчиви.

Соларно осветление за употреба на открито

Според видовете се делят на:

  • Соларни лампи - дизайнът им варира от класически стълбчета и цилиндри до сладки животинки и камъни, които се сливат прекрасно с останала атмосфера в градината. Някои от моделите се монтират  като се забиват в земята на предварително избрано място.
  • Плафони, аплици и фенери - те светят по-ярко и се забелязват по-лесно. Използват се за декорация и украса или като насочваща светлина по алеи и пътеки. Преносимите фенери са подходящи за къмпинг или друг вид туризъм сред природата. 
  • Прожектори - осигуряват силна и мощна светлина и спестяват от разходите за електроенергия. Лесни са за монтиране и имат висока влагоустойчивост.

Външните декоративни осветителни тела са проектирани да издържат на различни атмосферни условия. Качествени и водоустойчиви, те са прекрасен визуален акцент към двора като носят красота, сигурност и безопасност. Посетете нашия онлайн магазин Темакс и изберете от голямото разнообразие на декоративно осветление на достъпни цени.

 

Назад към всички статии
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от