Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Тоалетни казанчета и механизми

Филтри

1-22 от 22 продукти

Филтри

1-22 от 22 продукти

При ремонта на банята и тоалетната всички ние се стремим към това новото обзавеждане да ни доставя максимален комфорт, удобство и функционалност. Помнете, че изборът на тоалетни казанчета е също толкова значим колкото и останалите аксесоари, предназначени за този тип помещения.

Какви казанчета за тоалетна да изберем?

Продуктите в тази категория основно се разделят на три основни групи – самостоятелни, за вграждане и тоалетни казанчета за моноблокове. При избора му е преди всичко важно да вземем предвид как точно желаем то да бъде монтирано. Едва след това можем да преминем към подбора на дизайн, модел, форма, цвят, производител и прочие.

В магазина TeMax ще попаднете на крайно разнообразни решения, имащи за цел да задоволят вкусовете и предпочитанията дори на най-капризните и взискателни клиенти. Предлагаме модели с различна съвместимост, размери, цветове и форми. Това позволява на клиента изборът му да бъде съобразен максимално с интериора на помещението, както и размерите му.

Със сигурност ще ви направи впечатление, че моделите, изработени от пластмаса се открояват със значително ниски и достъпни за масовия потребител цени. Друг материал, използван при изработката на тоалетни казанчета, това е ABS. В повечето случаи моделите имат и вградена изолация, предотвратяваща образуването на конденз.

Важно е още да обърнете внимание на това дали водоподаването е долно или странично. Ако решите да закупите казанче със странично водоподаване, то трябва да знаете, че моделът позволява монтаж върху стената и то на различна височина, спрямо вашите предпочитания. Решилите да си закупят модел с долно водоподаване, трябва задължително да го монтират непосредствено над тоалетната чиния. В противен случай то няма да функционира. По-ниските казанчета предизвикват по-голям интерес, заради това, че монтажът им не изисква специални умения или компетенции.

Какви модели ще откриете в TeMax?

При нас ще попаднете на цветна палитра от различни модели аксесоари за тоалетна. Всички те са внимателно и прецизно селектирани, така че да отговорят на вашето търсене. Ще попаднете на казанчета, чиято изолация е стопроцентова

Онези от вас, изпитващи затруднение при извършване на избора си, биха могли да се свържат със служители от TeMax. Нашите експерти ще ви съветват и консултират, така че покупката ви да се окаже онзи дългоочакван избор, променящ цялостния интериор на помещението.

Пазарувайте на воля и неограничено. Ние знаем кое е най-доброто за вас и ви го предлагаме на цени, достъпни за масовия потребител!

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България

Прочети повече

Как работи механизмът на тоалетното казанче?

Механизмът на тоалетното казанче има основна роля за пускането на водната струя, която изплаква тоалетната. Този механизъм се състои от няколко отделни части, които работят заедно за пускането на водната струя.
Основният компонент се нарича воден клапан. Той контролира доставката на вода към казанчето. При натискане на бутона водния клапан се отваря, за да позволи на водата да се напълни в казанчето. След това се включва изплаквателния механизъм, който отваря водния клапан, от където излиза водата. Някои казанчета са оборудвани с регулатор на нивото на водата, с който се настройва количеството вода в казанчето.

Кога трябва да сменя тоалетното казанче?

Тоалетните казанчета и механизми не са вечни и изискват подмяна на определен период от време. Допитахме се до експертите на Temax.bg кога е най-подходящото време за смяна на тоалетното казанче. Има някои ситуации, при които се налага незабавната подмяна на казанчето. Това са наличието на повреди, които могат да доведат до течове от тоалетното казанче.
Друг момент, в който се налага смяна е наличието на ниска ефективност на казанчето. Ако то не се пълни с достатъчно количество вода или се пълни, но много бавно най-добре е да обмислите смяната на тоалетното казанче или механизма.

© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от