Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 200 лв. Виж повече

Мозайка

Мозайката е един от най-универсалните начини за покритие на варо-циментови повърхности, тъй като тя сама по себе си е комбинация от различни текстури, цветове и форми. Първите мозайки в света са намерени по подовете и стените на Шумер, много от тях са били създадени и обагрени с всевъзможни скъпоценни камъни и сапфири.

Днес, в онлайн щандовете на TeMax, ще намерите царско богатство от разноцветни мозайки с различни картини, стилове и усещания, подходящи за подове и стени в домове, офиси и ресторанти. Без значение какви са вашите естетични предпочитания, смятаме, че тук ще откриете комбинацията, която най-добре откликва на тях.

Какви видове мозайка има в онлайн магазина на TeMax

Има няколко основи вида мозайки - плетени, готови пана и готови панели, които могат лесно да се залепят за всяка стена, която се нуждае от тази разноцветна и разчупена цветна гама. Въз основа на вашите харесвания, вие можете да създадете както монотонни усещания, така и нещо, което е пъстро и лесно забележимо.

Една мозайка е възможност за всеки собственик на дом, да създаде централна точка за очите, за да привлича там вниманието, като от тази точка разпери своята артистична визия. С оглед на богатия избор, които е наличен на TeMax.bg, смятаме, че всеки един от вас може да намери начин да олицетвори най-личните си идеи и представи за естетика.

Плетените мозайки са произведени, така, че да създават усещането на нишки от полу-течен мрамор. Нишките се преплитат в една красива плетка от разноцветни форми и геометрии, и точно това допринася за усещането на тримерност.

От какво е направена мозайката

Различните мозайки могат да бъдат създадени от различни материали, като най-често те са на глинена основа, но е възможно да съдържат мрамор и полирани стъкла и други по произход ефектни материали. В основата си, всички мозайки са еднакви като те се комбинират в една плочка или пано, която плочка може да се залепи по същия начин както всяка друга направена от гранитогрес или теракота.

Разбира се, една мозайка може да бъде напълно различна от всички други видове и да се различава не само по състав и вид, но и по размер, форма и дори дебелина.

Предимствата на пазаруване от TeMax.bg

Най-голямото предимства на пазаруване през нашия онлайн магазин, е че получавате същото обслужване и богатство на избор, както във всеки наш физически магазин в България. Можете да поръчате онлайн и да вземете от физически магазин, или да се възползвате от безплатна доставка след определена стойност на поръчката.

Прочети повече
Не можем да намерим продукти, отговарящи на селекцията.
© 2021 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от