Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Коледна декорация за маса

Филтри

1-3 от 3 продукти

Филтри

1-3 от 3 продукти

Как да декорираме коледната маса?

Декорацията на коледната маса може да бъде забавно и творческо изживяване. Ето няколко идеи, които може да ви вдъхновят:

  •       Цветова палитра

Изберете традиционни коледни цветове като червено, зелено и бяло. Ако искате нещо по-необичайно, опитайте съчетания със сребърно и златно или дори пастелни цветове.

  •       Текстил и Покривки

Ползвайте тематични салфетки, покривки и подложки за сервиране с коледни мотиви. Добавете топлина с различни текстилни украси, които да внесат допълнително вълшебство.

  •       Централен елемент

Поставете красив и изразителен централен елемент за украса на масата като венец, букет от зимни цветя или аранжиран с топки красив свещник. Опитайте и съчетание от свещи с различни височини и форми.

  •       Традиционни Символи

Използвайте коледни топки, шишарки, елхови клонки и звезди за декорация. Разпределете тези елементи по цялата маса за равномерен и хармоничен вид.

  •       Персонализация

Добавете персонален елемент, като поставите малки картички с имената на гостите или малки подаръци като част от декорацията. Използвайте персонални коледни аксесоари, които отразяват интересите на вашите гости.

  •       Осветление

Използвайте свещи, гирлянди или дори мини LED лампички за топло и уютно осветление. Създайте приятна атмосфера с мека светлина и отразяващи се блестящи повърхности.

Не забравяйте, че най-важното е да създадете атмосфера, която отразява вашите предпочитания и ви дава усещане за празнично настроение.

Защо да изберете онлайн магазин ТеМакс?

Придайте на своята маса блясък и уют с невероятни декорации, които ще направят този празник още по-специален. Нашите украси за маса са перфектното допълнение към празничното меню. Съчетайте стил, топлина и вълшебство, за да създадете незабравима обстановка за вас и вашите близки. Започнете с избора на елегантни цветове и качествени материали за коледната декорация. Златни, сребърни и червени акценти ще добавят изисканост на украсата, докато текстилът от висок клас ще подчертае уюта на дома.

Разположете разноцветни светлини или топли бели нишки изящно сред аранжировката за ефект, който ще впечатли всички гости. Добавете завършеност на масата с изискан централен елемент. Свещник във форма на звезда, стилна ваза със зимни цветя или дървена табела с празнично послание - изборът е ваш. Тези уникални декорации ще привлекат вниманието и ще направят трапезата незабравима.

Създайте магията на Коледа с нашите изключителни украси за маса. Открийте изобилието от стилове и идеи, които ще направят празника незабравим. Позволете на коледния дух да засияе във всеки детайл и създайте топла и вълшебна обстановка за всички. Разгледайте голямата ни колекция от различни видове украса на TeMax.bg и се възползвайте от страхотните ни цени.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от