Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Шини и вериги за триони

Филтри

1-21 от 21 продукти

Филтри

1-21 от 21 продукти

Шините и веригите за моторни резачки вървят ръка за ръка. Без тях верижният трион е просто шумна машина с респектиращ звук, но без реално действие.

Мнозина се изненадват като разберат, че има такова нещо като правилен вид шини и вериги за триони. Всъщност всяка машина има специфичен капацитет за вериги и шини – затова от TeMax.bg предлагаме продукти за всякакви верижни триони.

Как да разберете коя шина е подходяща за вашата машина

Шината е основното рамо около, което самата верига се върти. Тя задава формата на веригата и е основното място чрез, което се упражнява напрежение над дървесината.

На върха на всяка шина има въртящ се приемник за долната част на веригата, благодарение на който верижен приемник е възможно гладкото въртене около описаната от веригата, овална форма. Самата шина остава неподвижна, затова тя трябва да е стабилна и добре проектирана.

Дори да не е оригинална за самия модел на моторната резачка, тя трябва да разполага с правилното съотношение на зъбци спрямо самата верига. Що се отнася до веригата, тя може да се различава по два основни фактора – дължината и видът на зъбите.

Има остриета, които са най-добре създадени за напречно рязане (обикновеното и обичайно рязане на дърво противоположно на посоката на растеж). Другите видове вериги са тези за напречно рязане, но те нямат толкова широко потребление в България и са по-рядко срещани.

Какви шини и вериги за триони има тук

Тук можете да намерите къси, средни и дълги шини за моторен трион, както и шини и вериги за триони подходящи за професионално потребление. Основната разлика между консуматорските и професионалните компоненти е в качеството на техните лагери и стоманата, от която са направени.

Техният монтаж е почти идентичен до този на консуматорските продукти, с една основна разлика – те притежават жилка за омасляване на основните лагери на водещите зъбци на върха на шината.

Има реално два основни вида шини, такива на 40 см и такива на 45 см, както и шини за бензинови триони и такива за акумулаторни триони. Те се различават по резистентността на вибрации и триене, както и начинът на монтаж.

Защо TeMax.bg винаги има правилното нещо за вас

Откакто основахме нашият магазин в България, първата ни цел винаги е била да предоставяме всичко в категория градинска техника и машини, от което един човек може да има нужда. Смятаме, че тук вие ще откриете точните принадлежности за вашия верижен трион, и със всеки избор няма да направите компромис, без значение какви са вашите изисквания или наличен бюджет.

Уверете се сами в качеството и се насладете на една покупка, която си заслужава.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от