Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Матраци и подматрачни рамки

Филтри

1-32 от 45 продукти

Страница
Филтри

1-32 от 45 продукти

Страница

Матраците са изключително важна част от обзавеждането, която до известна степен е предпоставка за това как се чувства човек през целия си ден. Навярно сте попадали на спално обзавеждане, при което неудобството от матрака всява чувство на умора и безсъние у вас и не позволява на енергията ви да вземе връх.

Какви матраци ще откриете при нас

Ние от TeMax се стремим към това да поднасяме на своите клиенти висок клас двулицеви матраци, които не само ще ги дарят с удобство и комфорт, за които тялото бленува, но и ще им осигурят дълъг експлоатационен период, оправдаващ извършената от вас самите инвестиция.

Ние знаем кое е най-доброто за вас и се стремим към това да ви го предлагаме на цени, достъпни за масовия потребител. Поради тази причина категорията „матраци” е перфектно балансирано съотношение между качество и цена, от което всички вие да се възползвате.

Двулицевите матраци са изключително добра алтернатива, тъй като те позволяват да променяте лицето, според различните сезони от годината. В случай, че се нуждаете от прохлада през летните дни, то на вас се пада честта да спите върху дишаща и висококачествена материя, която в никакъв случай няма да спарва тялото.

Ако ли пък изпитвате потребност от повече топлина, мекота и уют, то значи е дошло ред на студените вечери, през които да обърнете другата страна на матрака.

В категорията двулицеви матраци ще откриете още предложения, които са съчетание между матрак и протектор. В епицентъра на политиката ни заляга стремежът да осигуряваме най-доброто на потребителите, поради тази причина ние влагаме цялото си старание и прецизност до вас да достигат творения, които са създадени от най-наложените и известни марки по цял свят.

За направата на матраците биват включени висок клас материали, доказали устойчивостта си многократно. Ние ви предлагаме, а вие избирате. Бъдете разумни, модерни и прагматични – доверете се на TeMax и ви гарантираме, че няма да съжалявате за избора, който сте направили!

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Варна, Бурга, Велико Търново, Пловдив, Плевен, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Габрово, Търговище, Пазарджик, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Враца, Монтана, Видин, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Перник, Ловеч, Смолян, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от